|

Kudley Beach Gokarnassa, Intia 08/01/2007

(Päivitetty 5/2023)

Kudley Beach on kaunis ja suosittu rantakohde Gokarnan kaupungissa, joka sijaitsee Intian länsirannikolla Karnatakan osavaltiossa. Gokarna tunnetaan hindujen pyhänä paikkana ja se houkuttelee sekä uskonnollisia matkailijoita että rantalomailijoita. Oheinen neliöformaatissa oleva, pikseleiltään vaatimaton kuva Kudley Beachista Intian Gokarnassa on postattu tähän blogiin suoraan Intiasta vuonna 2007, senaikaisilla hitailla nopeuksilla ja nettikahvilayhteyksillä.

Kudley Beach on yksi Gokarnan päärantakohteista ja kaunista kaarevaa hiekkarantaa ympäröi rehevä viidakko. Kyseinen ranta on suosittu erityisesti nuorten matkailijoiden keskuudessa, ja sieltä löytyi useita majoitusvaihtoehtoja ja ravintoloita jo vuonna 2007

Rannalla pystyi rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa ja rantaviiva oli ihanteellinen auringonlaskukävelyille. Rannalta oli myös mahdollista tehdä pieniä retkiä läheisiin paikkoihin, kuten Om Beachille tai Half Moon Beachille, jotka ovat myös suosittuja rantakohteita Gokarnassa.

Vuonna 2007, kun vierailin Kudley Beachillä ensimmäisen kerran, oli tämä rantakohde tuolloin vielä vähemmän tunnettu, ja sen kauneus ja rauha veivät sydämeni. Se tarjosi matkailijoille upean yhdistelmän luontoa, seesteisyyttä ja rentoutumista. Sen reunalla sijaitsevan kukkulan laelta löytyi mainio auringonlaskujen bongauspaikka.

Majoitusvaihtoehdot olivat tuolloin melko yksinkertaisia ja vaatimattomia, mutta ne tarjosivat kaiken tarvittavan. Hotellit ja bungalowit olivat hajallaan pitkin rannan reunaa, ja monet niistä olivat perheomisteisia. Tämä loi intiimin ja kodikkaan tunnelman, joka erottui suurista lomakeskuskomplekseista.

Kudley Beach Intian Gokarnassa vuonna 2007
Kudley Beach Gokarnassa – kuva postattu vuonna 2007

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *