Tuhansittain hotelleja buukattavaksi ympäri maailman

(Mainos: Sisältää affiliate-linkin, joka on merkitty tähdellä. Buukkaamalla affiliatelinkin kautta, tuet myös bloggaajaa.)

Löysin sivuiltani linkin takaa mielenkiintoiset booking.comin sivut, jotka tarjoavat ympäri maailman yli 247000 hotellin huoneita varattavaksi itsenäiselle matkailijalle.


Tarkistin * New Delhin ja * Pariisin hotellitarjonnan, ja se vaikutti kiitettävältä. Hotellien kuvauksien lisäksi sivuilta löytyi paljon tietoa mm. kyseisten kaupunkien turistinähtävyyksistä. Kielivaihtoehtojakin asioimiseen löytyi kymmenittäin.


Hotellia pystyt kyseisillä sivuilla hakemaan jopa jonkin tietyn maamerkin läheltä, kuten esim. Delhistä voit valita maamerkiksi esim. New Delhin keskustan suositun ostosalueen Connaught Placen, jolloin hakukone hakee sinulle suositeltavia hotelleja juuri Connaught Placen läheltä, ja vähintään 3,5 tähden luokituksella.

Jollei matkakuumetta vielä ole, niin se iskee kyllä viimeistään näitä *booking.comin hotellisivuja selatessa.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *