Uudistunut Indivue vuonna 2016

Kuten ehkä jo huomasit, on Indivuen yhdestoista blogivuosi käynnistynyt suurin muutoksin. Dramaattisin näistä muutoksista ei liene uudistunut ulkonäkö, joka on selkiyttänyt blogin ulkoasua sekä lukukokemusta entisestään, vaan Indivueblogin muuntuminen kaksikielisestä ainoastaan yksikieliseksi, suomenkieliseksi.


Kypsyttelin tätä päätöstä kauan, mutta nyt, vuoden 2016 alkaessa, ovat nuo 10 vuotta Indivuen kaksikielistä bloggausta tässä osoitteessa historiaa. Indivue on siis tätänykyä suomenkielinen sivusto osoitteessa www.indivue.blogspot.com.

Indivuen Facebook-sivu on tätä nykyä myös suomenkielinen, mutta Indivue twiittaa kuitenkin edelleen englanniksi osoitteessa www.twitter.com/indivueofficial ja suomeksi osoitteessa www.twitter.com/indivuefi.

Pinterest-sivu on yhä toistaiseksi kaksikielinen, samoin Instagram. Indivuen some-sivut löydät some-linkeistä, jotka löytyvät tämän sivuston reunasta.

Pian on varmaankin vuorossa haaveileva blogiartikkeli siitä, miten hienoa olisi katsella teatterissa elokuvia ilman tekstitystä, sen sijaan, että niissä söisi ja joisi kaljaa, kuten luin uutisista erään helsinkiläisen elokuvateatterin suunnittelevan aikovan tekevän…
Muutoinhan Indivuen blogiartikkelit ovat käsitelleet etupäässä matkailua, hyvää elämää, taidetta ja elokuvia. Elokuvista erityisesti intialaisia Bollywood-elokuvia: Kolme vuotta takaperin Indivue juhlisti satavuotiasta Bollywoodia ja vuosi sitten juhlistettiin ensimmäistä suomessakin osin kuvattua Bollywood-elokuvaa. Bollywood-elokuvia puolestaan on Indivuessa arvioitu suomeksi tähän mennessä jo yli sata. Intiasta on Indivue muutoin julkaissut tähän mennessä yli 450 blogiartikkelia ja matkakohteista on Indivue keskittynyt erityisesti Intian Goaan – löydät Goaa käsittelevät tekstit luonnollisesti otsakkeen Goa alta.


Intialaisia mausteita suomeksi – tätäkin Indivue yhä on, vuonna 2016. 
Otsakkeen virtuaalinen matkaopas alle on kerätty matkustelemista käsitteleviä tai matkakohteista kertovia artikkeleita myös muualta kuin Intiasta ja otsakkeisiin Helsinki ja Suomi sisältyvät blogiartikkelit liittyvät tietysti Suomeen ja sen pääkaupunkiin.


Uutta tässä Indivuen blogisivustossa on muuten myös se, että lukijoitten kommentit löytyvät tätä nykyä helposti omasta kommenttilistastaan sivuston reunamilta. Toivottavaa onkin, että tämä lisänäkyvyys rohkaisee lukijoita positiiviseen vuorovaikutukseen lukemansa kanssa.
Mainoksiakin tästä blogista löytyy ja jos niitä haluaa lukea, niin ne löytyvät tagin Mainos alta. Jos taas mainoksia tai esittelytekstejä haluaa tehtävän, niin ylläpitoa voi lähestyä sähköpostilla sivustolta löytyvän kontaktilomakkeen kautta.


Tätä nykyä Indivuen blogiartikkeleiden yhteydestä löytyy aina kuvalinkkiehdotuksia blogin muihin artikkeleihin ja artikkeleiden lopusta löytyvät sanat ovat tageja, jotka johtavat muihin samaa aihepiiriä käsitteleviin Indivuen teksteihin, joidenka myötä toivotankin sinulle erittäin mukavaa lukumatkaa Indivuen syövereihin!

www.indivue.blogspot.com,2016

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *