Viiden tähden hotelli Goassa: Park Hyatt resort and spa

Hotel Park Hyatt Goa Resort and Spa, photo Indivue.com

Näkymä Hotel Park Hyattin puutarhasta Arabian merelle ja auringonlaskuun päin

Kokemus Goasta ei olisi täydellinen ilman yöpymistä viiden tähden hotellissa.
Kokeilin muutama vuosi takaperin Etelä-Goassa sijaitsevaa Park Hyatt -hotellia, jonka useat tahot olivat rankanneet viiden tähden arvoiseksi, ja olin hotellin tarjoamaan elämykseen enemmän kuin tyytyväinen –
Miten rentouttavaa olikaan, kun ei tarvinut mistään valittaa kaiken toimiessa paremmin kuin hyvin!
Varasin huoneeni hotelli Park Hyattista netin kautta etukäteen.
Goassa oli lentokenttäbussikuljetus Dabolimin lentokentältä Park Hyatt -hotellille, ja hotelli sijaitsi palmupuiden keskellä meren rannalla Arossim Beachilla. Ajomatkaa lentokentältä hotellille kertyi noin puolen tunnin verran.

Hotel Park Hyatt Goa Resort and Spa, photo Indivue.com

Hotelli Park Hyattin uima-allas ja merenrantanäkymä

Vaikea sanoa, oliko Park Hyatt -hotellin parhainta antia mainio ruoka vaiko upea uima-allas, sillä puitteet auringonotolle olivat niin upeat. Uima-allas siellä sopi paremmin seurusteluun ja auringonottoon, kuin kunto-uintiin, ja lapsille löytyi oma erillinen matala-allas. 
Hotelli Park Hyattin pihamaalla kulki kauniita vesikanaaleja eri rakennusten välissä. Hyttysistä ei kuitenkaan ollut huolta, sillä niiden lisääntyminen seisovassa vedessä estettiin säännöllisillä torjuntasumutteilla auringonlaskun aikaan, mikä on aivan yleinen käytäntö Goassa asuinalueilla, joissa on uima-altaita. 

Hotellin puutarha oli kaunis ja hyvin hoidettu. Puutarhassa oli paljon palmupuita ja lintuja, sekä laajoja viheralueita.

Vesikanaali Park Hyattin pihamaalla
Hotel Park Hyatt Goa Resort and Spa, photo Indivue.com
Meri- ja auringonlaskunäkymä Park Hyattin puutarhasta

Hotellin sijaitessa meren rannalla Etelä-Goan Arossim Beachilla, hotellivieras sai valita, halusiko katsella auringonlaskun omalta parvekkeeltaan, jos sellaisen huoneen oli saanut, vaiko sitten uima-altaalta, tai hotellin ranta-ravintolan terassilta, josta saattoi helposti lähteä rantahietikolle kävelemään ja varpaansa kastelemaan lämpimässä merivedessä.

Park Hyatt -hotellin työntekijöitä
Hotel Park Hyatt Goa Resort and Spa, photo Indivue.com

Huoneet Park Hyatt -hotellissa olivat riittävän suuria ja hyväkuntoisia ja ne oli sisustettu tummilla puisilla huonekaluilla. Sänky oli miellyttävä nukkumiseen ja suuri kirjoituspöytä houkutteli työskentelemään. Tv:stä sai katsoa mm. Bollywood-leffoja. Kenties ihaninta huoneessa oli sen kylpyhuone ja sadettajasuihku sekä valtavan suuri kylpyamme siellä. Amme oli kuin pieni uima-allas.

Kaiken tämän päälle vielä makoisa illallinen tilattuna omaan huoneeseen, niin johan oli kumma, jossei ihminen alkanut elpymään. Ja jos oli oikein hankala tapaus, niin hotellilta löytyi ayurvedinen spa, josta sai tilattua niin ayurvedisen kehotyyppianalyysin kuin ayurvedisiä hierontoja ja hoitojakin. Hinta ayurvedisille hoidoille oli kyllä suolainen, ainakin tavalliselle matti meikäläiselle. 

Arossim Beach, Goa, Intia

Arossim Beach, jolla Park Hyatt resort and spa -hotelli sijaitsee, on kaunis ja rauhallinen ranta Etelä-Goan rantaviivan pohjoispäässä. Sen harvat beach shackit laittavat maukasta ruokaa hieman halvemmalla kuin itse Park Hyatt -hotellin monet tasokkaat keittiöt. Beach shackit lienevät tottuneet asiakkaiden korkeaan vaatimustasoon. Oheisesta linkistä löytyy Etelä-Goan muita rantoja, joille Arossim Beachilta voi poiketa kävellen.
Hotel Park Hyatt Goa Resort and Spa, photo Indivue.com
Vaikka matka Intian Goaan viiden tähden Park Hyatt -hotelliin tuntuu äkkiseltään huikealta ja kenties liian utopistiseltakin ajatukselta, mitä budjettiin tulee, niin kyllä sellaiseen reissuun kannattaa kuitenkin säästää ja sellainen kokea ainakin kerran elämässään. Neljä yötä täysihoidolla nimittäin uudistaa ihmisen ja karistaa murheet takuuvarmasti. 
Voit lukea lisää Park Hyattin tarjoamista palveluista englanniksi heidän kotisivuiltaan oheisesta linkistä!

Park Hyatt Goa Resort and Spa

1 Comment

Vastauksesi