Cavelossim Beach Goa Intia
|

Cavelossim Beach Etelä-Goassa; video

Cavelossim Beach sijaitsee Etelä-Goassa Hollant Beachilta alkavan rantaviivan eteläpäässä, ennen viimeistä Mobor Beach -nimistä rantaa. Cavelossimin alueella sijaitsee useita viiden tähden hotelleja ja se on tarkoitettu varakkaille turisteille –ympäristö on siistiä ja hintataso sen mukainen.

Cavelossim Beach Etelä-Goassa
Cavelossim Beach Etelä-Goassa

Viimeksi, kun kävin Cavelossimissa ja kuvasin tämän postauksen videon, näytti Cavelossimin alue olevan erityisesti itäisestä naapurimaastamme tulevien turistien suosiossa. Venäjänkieliset opastekyltit olivat tavanomainen näky katukuvassa.

Vilkkaasta yöelämästään ja kauniista rannoistaan tunnetun Goan eteläosassa sijaitsee rauhallinen pakopaikka, joka tunnetaan nimellä Cavelossim Beach. Tämä Sal-joen ja Arabianmeren välissä sijaitseva koskematon ranta tarjoaa kipeästi kaivatun pakopaikan niille, jotka etsivät rauhaa ja luonnon kauneutta hyvien hotellipalvelujen kera.

Kun astut Cavelossimin kultaiselle hiekkarannalle, ensimmäinen asia, joka vangitsee huomiosi, on jyrkkä kukkula vasemmalla, johon Hollant Beachilta alkava pitkä rantaviiva päättyy.

Cavelossimin ranta tarjoaa runsaasti tilaa kävelyille merenrantaa pitkin, ja pääset nauttimaan auringonnousun tai auringonlaskun upeista sävyistä. Rannan puhtaus on kiitettävää, mikä edistää tämän paikan rauhallista tunnelmaa.

Mitä majoitukseen tulee, Cavelossim Beachillä on valikoima vaihtoehtoja jokaiseen budjettiin, ylellisistä lomakohteista edullisiin hotelleihin. Jokaiselle löytyy jotakin. Rannalla sijaitsevista beachshackeista on lumoava näkymä merelle, mikä takaa ikimuistoisen loman.

Cavelossimin kulinaarinen tarjonta on yhtä houkutteleva kuin sen luonnonkauneus. Paikallisissa shackeissa on tarjolla perinteisten goalaisten herkkujen myrsky, jossa merenelävät ovat näytelmän tähti. Päivän tuore saalis, joka on valmistettu paikallisten mausteiden kera, tarjoaa aitoa goalaisen keittiön makua, intialaisen keittiön lisäksi.

Vierailu Cavelossimissa ei kuitenkaan ole täydellinen ilman, että tutustuu sen läheisiin nähtävyyksiin. Historiallinen Cabo De Raman linnoitus on lyhyen ajomatkan päässä ja tarjoaa kurkistuksen Goan rikkaaseen historiaan, kun taas vilkas Colva Beach on täydellinen niille, jotka kaipaavat eläväistä Goa-tunnelmaa. Matkatuliaisia pääsee hyvin ostamaan myös Cavelossimin lukuisista kaupoista, joista moni saattaa hieman ylihinnoitella tuotteensa, Cavelossimissa kun ollaan.

Oheisella lyhyellä videolla näet Cavelossim Beachia ja kuulet meren kuohuntaa Bollywood-tähtienkin suosiman hotellin edustalla.

Tutustu myös teokseeni INDIVUE – Matka Goaan, joka on visuaalinen matkaopas Goalle. Löydät sen oheisesta linkistä!

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *