Matka Intiaan ja Eurooppaan, Goaan ja Bollywoodiin, myös englanniksi

Olen kirjoittanut, kuvannut ja koodannut vuodesta 2005 alkaen 8 inspiroivaa digitaalista opusta, jotka käsittelevät mm. matkailua ja taidetta niin Intiassa kuin Euroopassakin.

Kyseiset teokset kulkevat seuraavilla nimillä:

Teos, joka sisältää yli 500 Intiaan, intialaisiin kaupunkeihin, kulttuuriin ja nähtävyyksiin sekä Intian matkavinkkeihin liittyvää artikkelia niin kirjallisessa kuin kuvallisessa formaatissa vuodesta 2005 alkaen. Teos päivittyy yhä kuukausittain. Englanninkielisenä teos kulkee nimellä TRIP TO INDIA.

INDIVUEn Matka Eurooppaan sisältää niin kirjallisia kuin videokuvallisiakin artikkeleita matkailusta ja taiteesta niin Suomessa kuin koko Euroopassa. Teos päivittyy kuukausittain. Englanninkielisenä vastaava teos kulkee nimellä TRIP TO EUROPE.

Teos, joka sisältää Goaan, Goan uimarantoihin, nähtävyyksiin sekä muihin Goan menovinkkeihin ja matkakokemuksiin liittyviä blogiartikkeleita ynnä satoja muita Goa-aiheisia juttuja videoineen ja valokuvineen neljäntoista vuoden ajalta. Teos päivittyy kuukausittain. Englanninkielisenä teos kulkee nimellä TRIP TO GOA.

Teos, joka sisältää Bollywoodiin ja hindinkieliseen intialaiseen elokuvaan liittyviä artikkeleita sekä elokuva-arvioita yli kymmenen vuoden ajalta, ja lisäksi myös video- ja musiikkinäytteitä. Matka Bollywoodiin tutustuttaa lukijansa Bollywood-elokuviin ja niiden tekijöihin suomeksi. Teos päivittyy kuukausittain. Englanninkielisenä vastaava teos kulkee nimellä TRIP TO BOLLYWOOD.

Voit lukea, katsoa ja kuunnella kaikki kyseiset kahdeksan teosta helposti oheisissa linkeissä.

Tilaamalla INDIVUEn ja seuraamalla sitä sosiaalisessa mediassa, pääset lukemaan teosten päivitykset ensimmäisten joukossa!