Ani's cafe ja Meat District Porvoossa ennen tulipaloa
| |

Ani’s Café ja jälkiruokakahvit Vanhassa Porvoossa

(Päivitetty 5/2023)

Oheinen videoni kertoo Porvoon vanhasta kaupungista, jossa vierailin pitkästä aikaa viime kesänä (2021). Tein musiikkivideon eräästä kahvilasta siellä, jossa kävin. Kahvilan nimi oli Ani’s Café ja sieltä löytyi herkkuja myös gluteenittomaan makuun. Oma kakkuviipaleeni oli koristeltu vaniljakastikkeella ja aidolla orvokinkukalla.

Katso videolta kesätunnelmia kauniista Porvoon vanhasta kaupungista ja näe, miten vanhan kaupungin naakat viihdyttivät kahvilan terassilla istujia.

Videon kesto 1:06

Ani’s Café, Vanha Porvoo

Video on osa kokoelmateostani INDIVUE – Matka Suomeen, joka sisältää paljon kotimaanmatkailuun liittyviä vinkkejä, postauksia ja videoita hyvistä kahviloista, ravintoloista ja nähtävyyksistä. Löydät saman teoksen myös englanniksi nimellä INDIVUE – Trip to Finland. Voit myös ehdottaa hyviä kohteita kokoelmateokseeni sähköpostilla indivue(a)gmail.com.

Ani’s Café paloi kesällä 2022

Niinkuin mainitsin, oli Ani’s Café viihtyisä kahvila Porvoon vanhassa kaupungissa. Se sijaitsi lähellä Porvoonjoen rantaa, ja kahvilan terassilta avautui kaunis näköala vanhan kaupungin kauniisiin puutaloihin.

Kahvilassa oli erittäin kodikas ja ystävällinen tunnelma, joka sai vieraat tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Tila oli jaettu useisiin osiin, jolloin asiakkaat pystyivät valitsemaan haluamansa istumapaikan riippuen siitä, halusivatko he istua ikkunan vieressä vaiko terassilla kesäaikaan.

Ani’s Café tarjosi monipuolisen valikoiman kahveja, teetä ynnämuita juomia, sekä herkullisia leivonnaisia ja muita suolaisia välipaloja. Myös gluteenittomia vaihtoehtoja löytyi.

Se oli erittäin suosittu paikka porvoolaisten ja matkailijoiden keskuudessa, mutta valitettavasti Ani’s Café kärsi suuria vahinkoja tulipalossa loppukesästä 2022, kun naapurirakennuksessa syttyi tulipalo. Katso kahvilan omilta sivuilta tästä linkistä, milloin ja missä kahvilan toiminta pääsee jatkumaan.

Ani's cafe ja Meat District Porvoossa ennen tulipaloa
Ani’s cafe ja Meat District Porvoossa ennen tulipaloa

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *