|

Tällainen on Finnairin Business Lounge

Business Lounge Helsinki-Vantaan lentokentällä tarjoaa rauhallisen vaihtoehdon lennon odottamiseen. Non-Schengen alueelle ja Schengen-alueelle matkustaville on lentokentällä tarjolla omat loungensa, ja testasin Non-Schengen alueen Business Loungen syyskuussa matkallani Intiaan.

Katso ohesta shortsvideoni Finnairin Business Loungesta –

Myöhäinen lounas Finnairin Business Loungessa

Millainen on Business Loungen ruoka?

Finnairin Loungessa oli tarjolla ateria juomineen ja jälkiruokineen, ja kokemukseni mukaan kasvisvaihtoehto oli ruoaksi maistuva ja täyttävä. Lihavaihtoehtona oli kanaa. Jälkiruoaksi oli tarjolla mm. erittäin maistuvia raakakakkuja ja gluteeniton leipä järjestyi pyydettäessä, sillä asiakaspalvelu keittiön puolella oli hyvää. Katso oheinen YouTube shorts-videoni tarjolla olleesta ruoasta.

Paljonko Business Lounge maksaa?

Finnairin Business Lounge tarjosi myös mahdollisuuden käydä suihkussa, mutta sitä ominaisuutta en testannut. Lisäksi suihkut olivat lukittujen ovien takana, joten sinne ei päässyt edes kurkistamaan. Mutta kutsuvasti tunnelmavalaistusta drinkkibaarista järjestyi myös alkoholiton drinkki, josta pisteet. Koko Business Lounge -elämyksen hinnaksi tuli n. 55e.

Alkoholiton drinkki Finnairin Business Loungessa
Alkoholiton drinkki Finnairin Business Loungessa

Mielenkiintoista kyllä, ensi kerralla, kun matkustan Non-Schengen aluelle, en välttämättä valitse kyseistä Business Loungea. Sillä vaikka tila oli rauhallinen ja tarjosi loistavan mahdollisuuden lähes häiriöttömälle työnteolle, niin jäin silti kaipaamaan lentokentän suuria ikkunoita, valoisia tiloja sekä lähteviä ja saapuvia lentokoneita. Ja ehkä hieman sitä lentokentän hälinääkin sekä kaikkia niitä matkustajia ympäri maailman. Kyseisessä Business Loungessa ei ollut ikkunoita ulos, tai ainakaan verhot eivät olleet auki, niin älypuhelin jäi ainoaksi vaihtoehdoksi ajanvietolle.

Mutta onneksi älypuhelimesta löytyi luettavaksi ja katsottavaksi mm. e-teokseni Matka Intiaan!

Voit lukea tämän postauksen myös englanniksi

Miten Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle julkisilla

Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee helposti junalla Helsingin keskustasta. Toki linja-autotkin kulkevat esim. keskustasta ja Itäkeskuksesta. Voit katsoa ohesta lyhyen videoni matkustamisesta julkisilla kulkuvälineillä Helsingin keskustasta lentokentälle –

Lentokentän juna-asemalta pitkät liukuportaat vievät sinut suoraan sisälle tyylikkäälle Finavian lentokentälle.

Lue ja katso lisää matkailua Helsingissä ja Suomessa e-teoksessani Matka Suomeen!

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *