Helsingin kirjamessut 2022 ja pääsylippuarvonta

*blogiyhteistyössä Messukeskus

Kauan odotetut Helsingin Kirjamessut sekä Viini&Ruoka -messut valtaavat Helsingin Messukeskuksen tällä viikolla. Tuttuun tapaan minulla on ilo arpoa lukijoitteni kesken kaksi pääsylippua kyseiseen messutapahtumaan. Lue, miten voit ottaa osaa arvontaan ja voittaa Kirjamessupääsylipun itsellesi –

Niinkuin kerroin kuukausi takaperin, Kirjamessujen tämänvuotinen teema on Rakentava debatti. Osaa Kirjamessujen ohjelmasta voi seurata myös netin välityksellä, ja digitaalinen pääsylippu oikeuttaa seuraamaan messuja niin paikan päällä Messukeskuksessa kuin netin välitykselläkin.

Katso videoni viime vuoden Kirjamessuista ja virittäydy tunnelmaan!

Pika-arvonta

Sinulla on mahdollisuus voittaa pääsylippu Kirjamessuille, kun kommentoit, mikä on sinun suosikkisi tekemistäni 10 visuaalisesta matkaoppaasta. Löydät teokset oheisesta linkistä.

Jätä kommenttisi ja sähköpostiosoitteesi oheen alle. Voit myös osallistua sähköpostilla (indivue at gmail.com), mutta kirjoita tällöin viestin otsikoksi Pääsylippuarvonta Kirjamessut 2022.

Sinulla on aikaa osallistua pika-arvontaan huomiseen tiistaihin 25.10. klo 23:59 Suomen aikaa asti. Liput toimitetaan voittajille keskiviikon 26.10. aikana!

Kirjamessut alkavat torstaina 27.10. ja kestävät sunnuntai-iltaan 30.10. asti. Mukavia messuja!

Päivitys: Lue vuoden 2022 kirjamessupostaus täältä!

Samankaltaiset artikkelit

8 Kommenttia

  1. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille –

    Arvonta on nyt suoritettu ja liput kirjamessuille on toimitettu Sannalle ja Amelialle – paljon onnea voittajille!

    Kirjamessut alkavat huomenna ja niitä voi seurata myös etänä netin välityksellä – Mukavia messuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *