Tekijästä

INDIVUE on yli neljäntoista vuoden ikäinen nettisivusto,
jonka tekijänä, ylläpitäjänä, bloggaajana ym. sisällöntuottajana toimii suomalainen itseoppinut elämäntaiteilija.

Sivusto on keskittynyt matkustamiseen ja taiteeseen, ja sisältää mm. 8 inspiroivaa itsekirjoitettua, -kuvattua ja -koodattua digitaalista teosta,
jotka käsittelevät mm. matkailua, taidetta ja kulttuuria niin Intiassa kuin Euroopassakin. Voit lukea niitä ilmaiseksi milloin vain, ajasta ja paikasta riippumatta!

Blogi INDIVUE alkoi Intiasta vuonna 2005 muutamalla vaatimattomin laittein otetulla, sekä suurin vaivoin että hitain nettinopeuksin lähetetyllä kuvalla. Tarkemminottaen silloisten nettinopeuksien armoilla oli yhden pienen digitaalisen valokuvan saapumisnopeus Intiasta Suomeen n. yksi 50 kilotavun kuva puolessa tunnissa, ja Intia olikin tuolloin vielä suurimmalle osalle suomalaisistakin kaukainen ja saavuttamaton maa. Mutta ei ole enää.

Tulee siis olemaan mielenkiintoista nähdä, miltä bloggaaminen, taide ja matkustaminen, esimerkiksi juuri Intiassa, näyttävät kymmenen vuoden kuluttua tästä, vuonna 2026,
kun virtuaalilasit tekevät juuri tuloaan suomalaistenkin kauppojen hyllyille vuonna 2016, kun tätä kirjoitan!

Tilaa INDIVUE, jos haluat nähdä sen myös!

INDIVUE on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa – Liity mukaan – 
löydät seurattavat kanavat kohdasta ”yhteystiedot”!

Päivitys: Vuosina 2019-2020 INDIVUE uudistuu ja kunnolla. Lukijalle tiedoksi: Mahdolliset palvelimenvaihdosta aiheutuneet toimimattomat linkit tulevat korjaantumaan ajan kanssa ja niistä saa myös ilmoitella ylläpidolle. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Englanninkielisen version löydät yhä osoitteesta www.indivue.com – INDIVUE in English.