Espanja yläilmoista käsin valokuvattuna

Matkamessut 2024 – Voita lippu messuille!

*(Mainos: Tehty blogiyhteistyönä bloggaajapassilla Matkamessuille)

Pian koittaa se aika, kun Helsingin Messukeskus isännöi vuosittaisia Matkamessuja. Kuten aiempinakin vuosina, minulla on ilo tarjota lukijoilleni mahdollisuus osallistua pääsylippuarvontaan. Arvonnan palkintona on yhden päivän sisäänpääsylippu Matkamessuille Helsinkiin vuonna 2024. Messut järjestetään siis Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 19. – 21. tammikuuta 2024 klo 10-18. Lue ohjeet alta ja osallistu arvontaan voittaaksesi lipun matkamessuille!

Matkamessujen teemamaa vuonna 2024 on Espanja

Suomalaiset ovat edelleen innokkaita matkailijoita, huolimatta talouden haasteista. Matkailuvaje viime vuosilta on pitänyt matkakuumeen korkealla ja suomalaisten suosikkikohteet ulottuvat Etelä-Euroopasta Viroon. Etätyömahdollisuudet ovat yllättäen tuoneet mukanaan uuden trendin: matkojen kesto on pidentynyt, mikä tarjoaa enemmän aikaa nauttia lomasta.

Vuonna 2024 lähes 60% suomalaisista kaavailee matkustavansa ulkomaille, mikä on merkki matkailualan toipumisesta. Kotimaan matkailu on myös nousussa, ja 75% vastaajista suunnittelee matkustavansa Suomessa. Matkanjärjestäjiltä odotetaan nyt enemmän kuin koskaan asiantuntemusta ja tukea.

Suomalaisten suosikkikohteet ovat monipuolisia: perinteisten kaupunki- ja rantalomien lisäksi naapurimaita, kuten Ruotsi ja Viro, suositaan. Etelä-Eurooppa, mukaan lukien Espanja, Kreikka, Kroatia, Kypros ja Portugali, houkuttelee edelleen suomalaisia. Lisäksi Kaukoidän kohteet kuten Thaimaa, Intia, Sri Lanka ja Malesia sekä monet Afrikan maat ovat nousseet suosioon.

Kotimaanmatkailussa mökkilomat, auto- ja kaupunkimatkat sekä luonnossa liikkuminen ovat suosittuja. Matkailuautot ja -vaunut kiinnostavat yhä enemmän. Etätyö on pidentänyt lomamatkojen kestoa, tuoden lisää vapautta suunnittelulle.

Vastuullinen matkailu on myös keskiössä, painottaen paikallisen kulttuurin ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä sekä paikallisten palveluiden suosimista.

Ohjeet arvontaan osallistumiseen

Osallistuaksesi pääsylipun arvontaan Helsingin Matkamessuille toimi seuraavasti:

  1. Seuraa Facebook-sivuani, joko suomenkielistä tai englanninkielistä versiota, ja sen jälkeen jätä kommentti ”Osallistun arvontaan” tämän postauksen kommenttiosioon. Sisällytä kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi.

Vaihtoehtoisesti, jos et halua jakaa sähköpostiosoitettasi julkisesti, voit osallistua arvontaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen indivue(at)gmail.com. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Pääsylippuarvonta Matkamessut 2024”.

Voit osallistua arvontaan Suomen aikaa 17. tammikuuta klo 23:59 asti. Arvonta suoritetaan torstaina 18. lokakuuta, ja lippu toimitetaan voittajalle saman torstaipäivän aikana sähköpostitse. Voittajan nimi julkaistaan myös tämän viestin kommenttiosiossa.

Matkamessut avataan siis torstaina 18. tammikuuta ammattilaisille ja ne ovat auki kaikille perjantaista 19.1. sunnuntaihin 21. tammikuuta klo 18 asti. Samanaikaisesti messukeskuksessa järjestetään myös tuttuun tapaan Caravan -messut, ja sama pääsylippu käy myös niille messuille. Itse olen mukana Matkamessuilla somevaikuttajana.

Tutustu myös suomen- ja englanninkielisiin matkablogeihini, somekanaviini sekä visuaalisiin matkaoppaisiini, ja seuraa minua näissä kanavissa, niin varmistat hyvän matkailusisällön saannin jatkossakin!

Toivotan kaikille osallistujille onnea arvontaan ja mukavia hetkiä tulevassa messutapahtumassa!

Jos kommentointi ei onnistu, blogin ylläpidosta riippumattomista tietoteknisistä syistä, vaikka avaisit kommenttikentän uuteen ikkunaan, voit osallistua arvontaan myös sähköpostilla lähettämällä nimesi osoitteeseen indivue(a)gmail.com. Muista silti seurata Facebookissa. Laita sähköpostiviestin otsikoksi Matkamessulippuarvonta 2024!

Onnea matkaan!

Tutustu Matkamessujen koko ohjelmaan osoitteessa www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut 

Postauksen kuva esittää Espanjan rannikkoa yläilmoista käsin, ja kuva on minun valokuvaamani, niinkuin myös kaikki muu 99% blogini sisällöstä – ota aikaa ja tutustu myös siihen. Myös menneiden vuosien sisältöä päivitetään jatkuvasti. Lue esim. Päivitettyjä postauksia 2023 ja Päivitettyjä postauksia 2024.

Samankaltaiset artikkelit

10 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *