Somevaikuttaja Kirjamessut 2023

Helsingin Kirjamessut 2023, teema ja pääsylippuarvonta

*Blogiyhteistyö Helsingin Kirjamessut 2023

On taas se aika vuodesta, kun Helsingin Messukeskus tulee isännöimään vuotuisia ja kovasti odotettuja Helsingin Kirjamessuja sekä Viini&Ruoka -tapahtumaa. Kuten aiempinakin vuosina, tarjoan iloiten lukijoilleni mahdollisuuden osallistua pääsylippuarvontaan. Arvonnan palkintona on yhden päivän pääsylippu Helsingin Kirjamessuille vuonna 2023. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa to-su 26.-29.10.2023, to-la klo 10-20 ja su klo 10-18. Tutustu allaoleviin ohjeisiin ja ota osaa arvontaan, niin voit voittaa pääsylipun kirjamessuille!

Kirjamessujen teema vuonna 2023

Tämän vuoden Kirjamessujen keskeinen teema on valta: Miten kirjallisuus käsittelee, purkaa ja käyttää valtaa, sekä kuka päättää, kenen tarinoita kerrotaan. Monipuolinen ohjelma tarjoaa niin paneelikeskusteluja, haastatteluja kuin kirjajulkistuksiakin, ja osaa messuista voi seurata myös digitaalisesti internetin välityksellä. Löydät messujen ohjelman Kirjamessujen kotisivuilta, joihin linkki tämän postauksen alussa.

Jos haluat virittäytyä messutunnelmaan etukäteen, suosittelen katsomaan videoni viime vuoden 2022 Kirjamessuilta. Löydät sen oheisesta YouTube-linkistä sekä Instagramistani.

Arvontaohjeet

Jos haluat osallistua Kirjamessujen pääsylipun arvontaan, toimi seuraavasti:

  • Seuraa Facebook-sivujani, joko suomenkielistä tai englanninkielistä sivua.
  • Jätä ”osallistun arvontaan” -kommenttisi tämän postauksen alle kommenttiosioon ja jätä samaan yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi.

Vaihtoehtoisesti, jos et halua julkaista sähköpostiosoitettasi, voit osallistua arvontaan lähettämällä sähköpostin osoitteeseen indivue(at)gmail.com. Kirjoita tällöin sähköpostin otsikoksi ”Pääsylippuarvonta Kirjamessut 2023”.

Voit osallistua arvontaan 23.10. Suomen aikaa klo 23:59 asti. Arvonta suoritetaan tiistaina 24. lokakuuta ja pääsylippu toimitetaan voittajalle sähköpostilla tiistain 24. lokakuuta aikana. Voittajan nimi tullaan kertomaan myös kommenttiosiossa alla.

Helsingin Kirjamessut avataan siis torstaina 26. lokakuuta ja ne jatkuvat aina sunnuntai-illansuuhun 29. lokakuuta asti. Samanaikaisesti messukeskuksessa järjestetään myös tuttuun tapaan Viini&Ruoka-messut ja sama pääsylippu käy myös niihin. Itse olen mukana Kirjamessuilla somevaikuttajana.

Tutustu myös 18v. täyttäviin suomen- ja englanninkielisiin blogeihini, somekanaviini sekä visuaalisiin matkaoppaisiini ja ota seurantaan sopivat kanavani tai kaikki!

Toivotan kaikille osallistujille onnea arvontaan sekä miellyttäviä hetkiä tulevassa messutapahtumassa!

Hyödyllisiä linkkejä:

Samankaltaiset artikkelit

17 Kommenttia

  1. Kiitos teille kaikille osallistumisesta arvontaan!
    Lippu on nyt arvottu ja onnetar suosi Ollia.
    Pääsylippu on toimitettu voittajalle sähköpostilla.

    Toivon mukavia kirjamessuja teille kaikille ensi viikonloppuna – toivottavasti pääsette paikan päälle!

    Tutustukaa myös visuaalisiin matkaoppaisiini netissä, jotka löydätte blogeistani niin suomeksi kuin englanniksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *