Finnair juhlistaa 100 vuottaan muodikkaasti

*mainos (valokuvaus, video ja tekstit INDIVUE)

Uutuuksia matkailijan unelmavaatekaappiin

Lentoyhtiö Finnair juhlisti 100-vuotisjuhlavuottaan 10 päivää sitten, 1.11.2023. Tämä oli merkittävä virstanpylväs suomalaiselle lentoyhtiölle, joka on vuosisadan verran menestynyt paitsi maanosien yhdistämisessä myös innovaatioissa ja asiakaspalvelussa.

Tämän 100-vuotisvirstanpylvään kunniaksi Finnair on nyt yhdistänyt voimansa muun muassa kestävistä designeistaan tunnetun suomalaisen muotimerkin Makia:n kanssa ja lanseerannut eksklusiivisen vaatemalliston, jonka nimi on osuvasti finnairxmakia. Malliston kiehtovina osina nähdään mm. housut, pipo sekä monitaskuinen liivi, joka on ihanteellinen erityisesti matkailijoille.

Sekoitus perintöä ja toimivuutta


Makian minimalistista muotoilua ja Finnairin sinisiä sävyjä yhdistävä finnairxmakia-mallisto on enemmän kuin pelkkä muoti-ilme; se myös osoittaa kunniaa suomalaiselle perinnölle yhdistäen saumattomasti tyyliä, mukavuutta ja toimivuutta. Olitpa sitten työmatkalla Euroopassa tai lähdössä pitkän matkan lennolle itään, jokainen finnairxmakia vaate voi tehdä matkastasi mukavan.


Monitaskuliivi: matkustajan paras ystävä


Kokoelman erottuvin kappale on epäilemättä monitaskuliivi. Tämä erityisesti maskuliiniseen makuun sopiva vaate on pohjimmiltaan kuin puettava käsimatkatavara ja siunaus matkustajille, jotka haluavat matkustaa kevyesti. Taskut, jotka on suunniteltu pitämään kaiken passistasi ja maihinnousukortistasi kännykkäkameraan ja jopa pieneen vesipulloon, ovat tehokas tapa pitää tärkeimmät tavarasi lähellä ilman, että sinun tarvitsee kantaa laukkua. Aikoina, jolloin lentoyhtiöt nostavat kirjatun matkatavaran maksuja, tämä liivi on hyvä keino säästää ylimääräisiä euroja.

Vaikka mainitsemani finnairxmakia-liivi saavuttaakin korkeat pisteet hyötykäytössä, ei se tee tyylissä kompromisseja. Sen riittävän harkittu muotoilu ja räätälöity istuvuus tekevät siitä monipuolisen arkisiin retkiin. Voit siis helposti kävellä lentokoneesta kahvilaan tai konferenssihuoneeseen tuntematta oloasi asiaankuulumattomaksi.

Tyylikäs tummansininen Finnairxmakia-pipo
Tyylikäs tummansininen Finnairxmakia-pipo


Muuta finnairxmakia-mallistoa


Toinen yhtä huomionarvoinen kohde finnairxmakia-mallistossa on pipo, joka tarjoaa lämmintä mukavuutta kylmällä säällä tai mahdollisesti viileässä lentokoneen matkustamossa, kun taas matkustajatyyliin suunnitellut housut näyttävät hyvältä pitkällä matkalla missä tahansa maassa.

Sain kokeiltavakseni ja testattavakseni finnairxmakia-pipon, ja kokemuksesta voin kertoa, että se pitää pään lämpimänä ja tuntuu ihoa vasten erittäin hyvältä, sillä se on valmistettu 100% merinovillasta. Pipo on suunniteltu Helsingissä ja valmistettu Suomessa. Löydät mallikuvani tummansinisen pipon kanssa Instagram-sivultani.


Finnair 100 vuotta


Finnairin 100-vuotisjuhla ei ole ainoastaan tilaisuus muistella loistokasta menneisyyttä vaan myös mahdollisuus tarttua lupaavaan tulevaisuuteen. Finnairxmakia-mallisto kiteyttää tämän hengen kauniisti, tehden vaatteesta arvokkaan sijoituksen laatua, mukavuutta ja toimivuutta arvostavalle matkailijalle. Ja koskapa lentoyhtiöt ja muoti voivat edelleen vaikuttaa toisiinsa kiehtovilla tavoilla, asettaa tämä yhteistyö uuden standardin ja nostaa matkavarusteiden käsitteen uusiin korkeuksiin – aivan kirjaimellisesti!


Katso seuraavaksi myös video, jonka tein Finnairin 100-vuotisjuhlaa juhlistavasta pr-tapahtumasta ja joka lyhykäisyydessään esittelee myös Finnairin uutta bisnesluokkaa.

Testissä Finnairin business-luokka


Katso lisäksi myös lukuisat Finnairilla tekemäni matkani ja lennot – Löydät videot INDIVUEtv Youtube -kanavaltani. Katsomalla ja seuraamalla kanaviani tulet näkemään lisää matkailuvideoita!


Turvallista matkaa!

Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *