Finnair ja Aurinkomatkat lopettavat lennot Goaan

Pari vuotta sitten sain kirjoittaa ilouutisen, kun Finnair aloitti suorat lennot Goaan omatoimimatkailijallekin, mutta tänään on toinen ääni kellossa. Silmiini osui tuore Times Of Indian uutisotsikko, jonka mukaan Finnair lopettaa lennot Goaan ensi syksystä 2019 lähtien ja samoin Aurinkomatkat lopettaa valmispakettimatkojen tekemisen Goaan 25 vuoden jälkeen.

Syy, miksi Finnair ja Aurinkomatkat lopettavat lennot Goaan –

Syiksi tähän päätökseen lopettaa suorat lennot Goaan mainitaan terveys- ja turvallisuussyyt.
Lisäksi Goa on kallistunut siinä määrin, että pakettimatkoja saa halvemmalta muualta.

Nyt kun valmismatkojen teko Goaan loppuu, tulee omatoimimatkailusta ainoa keino päästä Goalle. Indivue yrittää tapansa mukaan olla tässä lukijoilleen avuksi, jos suomenkielistä kiinnostusta vielä löytyy.

Voit lukea lisää Goasta webbiteoksestani Matka Goaan, joka on tarjonnut viihdettä ja faktaa omatoimimatkailijallekin jo vuodesta 2005 lähtien.

Sinua saattaisivat esimerkiksi kiinnostaa seuraavat postaukset –

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.