Kategoriat
Goa Intia

Finnair ja Aurinkomatkat lopettavat lennot Goaan

…tänään on toinen ääni kellossa, sillä silmiini osui tuore Times Of Indian uutisotsikko, jonka mukaan Finnair lopettaa lennot Goaan ensi syksystä 2019 lähtien ja samoin Aurinkomatkat lopettaa valmispakettimatkojen tekemisen Goaan 25 vuoden jälkeen, syystä että –

Pari vuotta sitten sain kirjoittaa ilouutisen, kun Finnair aloitti suorat lennot Goaan omatoimimatkailijallekin, mutta tänään on toinen ääni kellossa. Silmiini osui tuore Times Of Indian uutisotsikko, jonka mukaan Finnair lopettaa lennot Goaan ensi syksystä 2019 lähtien ja samoin Aurinkomatkat lopettaa valmispakettimatkojen tekemisen Goaan 25 vuoden jälkeen.

Syy, miksi Finnair ja Aurinkomatkat lopettavat lennot Goaan –

Syiksi tähän päätökseen lopettaa suorat lennot Goaan mainitaan terveys- ja turvallisuussyyt.
Lisäksi Goa on kallistunut siinä määrin, että pakettimatkoja saa halvemmalta muualta.

Nyt kun valmismatkojen teko Goaan loppuu, tulee omatoimimatkailusta ainoa keino päästä Goalle. Indivue yrittää tapansa mukaan olla tässä lukijoilleen avuksi, jos suomenkielistä lukijakiinnostusta vielä löytyy.

Lue lisää Goasta INDIVUEn teoksesta Matka Goaan, joka on tarjonnut viihdettä ja faktaa omatoimimatkailijallekin jo vuodesta 2005 lähtien.

Sinua saattaisivat esimerkiksi kiinnostaa seuraavat postaukset –

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.