Uusi selain, ulkoasu ja Intian matkamenuu

Viime viikko testasi nettidiplomaatin kykyjäni taas oikein huolella, kun sain kaksi päivää taistella englanninkielisen blogipalveluni kanssa, kunnes lopulta luovutin.

Olin nimittäin tehnyt lyhytvideon, jonka halusin liittää osaksi englanninkielistä sivustoani, mutta jostain syystä palvelu ei huolinut kyseistä videotiedostoa, vaikka sen muoto oli hyvin yleinen ja tunnettu.

Otin yhteyttä palvelun ylläpitoon, joka kävi kanssani läpi kaikki mahdolliset bugivaihtoehdot, niin että siinä hurahti koko päivä ilman, että ongelma ratkesi. Seuraavana päivänä ylläpito ilmoitti, että oli keskustellut bugista korkeamman tahon kanssa, ja että he yrittävät löytää ratkaisun siihen tulevissa myöhemmissä päivityksissään.

Lisäsin sitten vain videon Youtubeen ja jatkoin elämää maksavana asiakkaana, joka ei saanut tahtoaan läpi.

Kuinka helppoa olisikaan, jos edessä olisi vain kangas, maalit ja pensseli.

Ohessa alla päivitetty video, nimeltään Yli 13 tapaa matkustaa Intiassa –

Viime kuussa, kun palasin Intiasta ja mainitsin matkastani muutamalle satunnaistuttavalleni, oli ensimmäinen kommentti, jonka eräältä heistä sain, että ”Saitko vatsataudin?”

Eli tällainen on Intian maine.

On toki hyvä tiedostaa, että jos useamman kuukauden Intiassa viettää ja syö kasvispainotteisesti käsihygieniastaan huolehtien ja etupäässä itselaitettua ruokaa, voi siltikin joskus jonkun viikottaisen ravintolakeikan jälkeen saada jonkin Delhi bellyn tai muun antibiootteja vaativan kuumeisen vatsataudin.

Mutta jos vain pari viikkoa viettää lomaillen ja syö tasokkaissa ravintoloissa sekä itselaitettua ruokaa, niin on täysin mahdollista matkustaa Intiassa ilman vatsavaivoja, kun käsidesin muistaa ja pullovettä juo.

Alla ohessa video aiheesta Matkamenuu Intiassa – Travelmenulog –

Viime viikolla mainitsin ihmetteleväni syytä sille, miksi www.indivue.com latautuu pöytäkoneella niin kauan. Syy siihen löytyikin sitten selaimesta – sain ilokseni huomata, että kun vaihdoin selaimen toiseen, niin nettisivutkin aukesivat nopeasti. Kyseessä oli suuren enemmistön käyttämä nettiselain.
Tämä siis vinkkinä sinullekin, jos selailu jumittaa.

Viime viikolla ahkeroitsin myös monta päivää sivujen ulkoasun kanssa, ja nyt on indivue.fi -sivusto paljon mukavempi ja helpompi lukea, kun asiahakemistot löytyvät niin sivun ylälaidasta kuin reunasta. Katso vaikka ja ota hyvä lukuasento!

Uusina artikkeleina viime viikolla, videoiden lisäksi, kerroin intialaisen näyttelijän Ranveer Singhin parhaimmat elokuvat . Myönnettäköön, etten ole nähnyt hänen uusimpia elokuviaan Simmbaa ja pian Intian ensi-illan saavaa Gully Boyta. Gully Boy vaikutti ainakin lupaavalta, sillä minä, joka en ole koskaan välittänyt räp-musiikista, huomasin tykkääväni hindiksi räpätystä musiikista, jonka esittäjä oli Ranveer Singh.

Toinen uusi artikkeli, jonka ehdin koodaamisen ja videoiden lisäksi kirjoittaa, oli artikkeli taksien hinnoista Goassa. Näin päivittyivät INDIVUEn juttusarjat Etelä-Goasta, Pohjois-Goasta sekä Keski-Goasta, jota ei muuten virallisestiottaen ole edes olemassa. On vain Pohjois-Goa ja Etelä-Goa.

Näistä lisää kertoo sinulle INDIVUEn Matka Goaan!

 

https://platform.twitter.com/widgets.js

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *