Blogiyhteistyö

INDIVUE on Suomen vanhimpia (matka-)blogeja ja lienee Suomen vanhin kaksikielinen blogi. Blogi perustettiin vuonna 2005 ja somekanavat tulivat mukaan muutamia vuosia myöhemmin.

Marraskuussa 2019 INDIVUEn suomenkielisessä indivue.fi-blogissa oli 1200 kirjoitettua postausta ja blogiartikkelia viimeisen 14 vuoden ajalta.

Postaukset ovat käsitelleet enimmäkseen matkailua, erityisesti Intiassa ja Euroopassa, sekä niiden lisäksi elokuviaBollywoodiataiteitamusiikkiakirjallisuuttaruokaamuotia ja designia.

Postaukset ovat olleet valokuvapainotteisia, valokuvat itsekuvattuja, ja viime vuosina myös videot ovat mahdollistuneet.

Tilastotietoa INDIVUEn suomenkielisen blogin kävijöistä ja lukijoista


Vuonna 2018 INDIVUEn suomenkieliset artikkelit näkyivät pelkästään Googlen hakutuloksissa 80900 kertaa. Nopeasti laskettuna ja suuntaa antavasti 13 x 80900 = 1051700. Koska INDIVUEn blogi on vanhempi kuin Google Analytics, ei tilastoja 13 vuoden ajalta ole todellisuudessa saatavissa.

Google Analytics kertoi sivustolla kävijän lukevan keskimäärin 2,69 sivua per istunto ja istunnon keskimääräinen keston olevan 3:31 minuuttia vuonna 2018.

Pelkästään yhdessä kuukaudessa, toukokuussa 2019, sivuja luettiin yli 10000 kertaa ja USA:ta lukuunottamatta kävijöitä tuli eniten Suomesta, Saksasta, Ranskasta, Etelä-Koreasta ja Alankomaista.
Muiden hakukoneiden kuin Googlen tilastot eivät ole saatavilla. Tällä samalla kuukausittaisella kävijämäärällä kerrottuna olisi 14 vuoden blogihistorian aikana sivuilla käynyt 1680000 kävijää.

Marraskuussa 2019 sivustolla kävi kaikkinensa 18000 yksittäistä kävijää, botit mukaanlukien.

Googlen hakukoneen mukana yksittäisiä kävijöitä tuli marraskuussa 2019 700kpl, Indivuen suuren sivustouudistuksen ollessa vielä keskeneräinen.

Sosiaalinen media ja orgaaninen näkyvyys

Suomenkielisen Twitter-tilini @indivuefi twiitit saivat 90 päivän aikana 71200 näyttöä (impressions) keskiarvolla 782 näyttöä päivässä loppuvuodesta 2018.
@indivuefi profiilisivulla vierailtiin 1342 kertaa kyseisten 3kk:n aikana

Laskemalla 71200 x 4 saadaan 284800 näyttöä (impressions) vuodessa, jolloin nelivuotisen suomenkielisen Twiittihistorian aikana voi twiiteille teoreettisesti syntyä orgaanisesti 1139200 näyttöä (impressions) 4 vuodessa.

Englanninkielisen Twitter-tilini @indivueofficial twiitit saivat 90 päivän aikana 96400 näyttöä (impressions) keskiarvolla 1100 näyttöä päivässä keväällä 2019.

Laskemalla 96400 x 4 = 385600 näyttöä (impressions) vuodessa, voivat englanninkieliset tviitit teoriassa neljässä vuodessa orgaanisesti 1542400 näyttöä (impressions). Siis ilman, että twiittaaja, eli Indivue, ostaa twiiteilleen kattavampaa näkyvyyttä Twitter-palvelusta.

Laskemalla yhteen englannin ja suomenkielisten twiittien keskimääräiset näytöt 4 vuoden ajalta edellämainituin arvoin saadaan näin luvuksi 2681600, eli yli kaksi ja puoli miljoonaa näyttöä neljässä vuodessa keskiarvolla 670400 näyttöä per vuosi. Eli näin ovat INDIVUEn pikkulinnut suurinpiirtein laulaneet.

INDIVUEn YouTube-kanavalla oli puolestaan 20200 rekisteröityä näyttöä marraskuussa 2019.

Muita INDIVUEn somekanavia:

YHTEISTYÖMUODOT

INDIVUE aloitti blogiyhteistyön vuonna 2016. 

Mahdolliset kaupalliset blogiyhteistyönä syntyvät postaukset merkitään muista artikkeleista eriävästi ja postauksen alussa on tunniste ”mainos” ja / tai maininta kaupallisesta blogiyhteistyöstä tai mahdollisesta affiliate *-linkistä.

Mahdollisia yhteistyömuotoja voivat olla sponsoroidut postaukset, bloggaajamatkat, tuote- ja palvelutestaukset (esim. matkailu, kuvataide, valokuvaus, muoti, kauneus ja design), arvonnat, bannerimainonta ja valokuvat. Ota rohkeasti yhteyttä!

ESIMERKKEJÄ INDIVUEN ITSENÄISISTÄ BLOGI- JA VIDEOPOSTAUKSISTA:

(Tekstitys suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi ja hindiksi)

(Tekstitys suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi)

(Tekstitys suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi ja hindiksi)

(Tekstitys suomeksi ja englanniksi)

(suomeksi ja englanniksi)

ESIMERKKEJÄ MAINOSTAVISTA BLOGIYHTEISTYÖARTIKKELEISTA:

Affiliate-yhteistöitä

Vuonna 2018 INDIVUE aloitti affiliate-yhteistyön Apple:n kanssa.
Tämä tarkoittaa sitä, että jos päätät hankkia itsellesi INDIVUEn sivuilla esiintyvää musiikkia ja elokuvia, tai Apple Music -palvelun sivuilla esiintyvien, tähdellämerkittyjen iTunes -linkkien kautta, saa Indivue siitä pikkiriikkisen komission, ja niin saavat myös kyseiset taiteen tekijät. Se auttaa toimintaa jatkumaan, mutta et kuitenkaan maksa palvelusta normaalia enempää.


Apple and Apple Music are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.”

Vuonna 2019 INDIVUE aloitti affiliate-yhteistyön Booking.com:in kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun varaat hotellin tai muun majoituksen INDIVUEn sivustolla esiintyvän tähdellämerkityn affiliatelinkin kautta, voi bloggaaja saada pikkiriikkisen komission, mutta sinä itse et kuitenkaan maksa huoneestasi yhtään ylimääräistä.

Yhteystiedot

Tavoitat ylläpidon parhaiten sähköpostilla indivue(at)gmail.com, kellonajasta ja aikavyöhykkeestä riippumatta.

INDIVUEn englanninkielisen sivuston löydät osoitteesta www.indivue.com