Pariisin parhaimmat nähtävyydet

Pariisi

Pariisi on eittämättä yksi maailman viehättävimmistä kaupungeista.

Oheisessa Indivuen valokuvamontaasissa voit nähdä mm. miltä Pariisi näyttää Eiffel-tornin huipulta nähtynä aurinkoisena kesäpäivänä melkein 40 asteen lämpötilassa tai millainen on tunnettu Musee d’Orsay:n kaariarkkitehtuuri.

Kuvasta löytyvät myös Musee du Louvre ja museon sisäpihan valloittava suihkulähde, jonka äärellä on hyvä vilvoitella kesäkuumalla.

Notre Dame -katedraalin pelottavan kaunis arkkitehtuuri sekä kuuluisa Sacre Coeur -kirkko ja näkymä kirkon portailta kauas yli Pariisin kuuluvat myös Pariisin ehdottomasti koettaviin nähtävyyksiin samoin kuin upea puutarha Luxembourg Gardens sekä näkymät eri ilmansuuntiin ylhäältä Arc de Triomphe -monumentilta.

Kaikki nämä löytyvät oheisesta valokuvamontaasista sekä myös videosta Best of 10 from Paris.

Nähtyäsi kaiken tämän, ja vielä kun olet kävellyt Champs-Elyseellä sekä risteillyt Seinellä, on Pariisin matkasi täydellinen – ja mikä parhainta, kaikki nämä nähtävyydet mahtuvat hyvin pidennettyyn viikonloppumatkaasi!

Pariisin parhaimmat nähtävyydet Indivuen kuvaamana

Mutta missä yöpyisit Pariisin matkasi aikana?

Tällä hetkellä TripAdvisor ainakin listaa Pariisin viideksi parhaimmaksi hotelliksi seuraavat viisi:

Pariisin viisi parhainta ravintolaa ovat puolestaan tällä hetkellä Trip Advisorin mukaan seuraavat:

Intialaisten ravintoloiden parhaimmistoa edustavat Pariisissa puolestaan tällä hetkellä Trip Advisorin mukaan seuraavat viisi ravintolaa:

Mielenkiintoinen yksityiskohta kulinaristin kannalta on muuten se, että INDIVUE:ssakin kuusi vuotta sitten kehuttu pariisilainen ravintola Kashmirin Ruusu
löytyy Trip Advisorin ravintolalistalta vasta sijalta 12159.

Jos siis viisi tähteä heruu jo sijalle 12159, niin montako tähteä mahtavatkaan saada Pariisin sata parhainta ravintolaa?