Luksusmatka M/S Gabriellalla ja auringonnousu merellä

*pr-matka blogiyhteistyössä Viking Line

Oheinen videoni kertoo viehättävästä laivamatkasta Tukholmasta Helsinkiin, jonka tein marraskuussa 2021 meren ollessa vielä sula. Hyttini oli hyvin varustettu parvekkeellinen hytti kannella 11, jonka mukavasta sängystä oli aamulla viehättävää herätä, kun silmien edessä siintivät meren laineet sekä auringonnousu. Näet myös tuon kauniin auringonnousun tällä musiikkivideolla.

Videon myötä pääset hytin esittelyn lisäksi näkemään mm. matkantekoa täysikuun valossa hyisellä merellä sekä ihailemaan kuun säteitä merenaalloilla. Näet myös gluteenittoman ala carte aamupalan sekä sen herkullisen munakkaan.

Videon kesto 5:23

Auringonnousu Itämerellä ja Viking Gabriella

Lue myös, millaisen herkullisen buffet-illallisen Viking Gabriella -laivalla söin!

Sinua voisivat myös kiinnostaa matkakokemukset Tukholmasta ja Helsingistä.

Lisää matkakokemuksia Euroopasta sinulle tarjoaa teokseni INDIVUE – Matka Eurooppaan.

Hytti M/S Gabriella -laivalla
Näkymät Ruotsiin päin hytin parvekkeelta
Hetki ennen auringonnousua Itämerellä

Teokseni INDIVUE – Matka Eurooppaan kertoo sinulle enemmän Helsingistä, Tukholmasta sekä muista Euroopan matkakohteista!

4 Comments

    1. Tuo auringonnousu oli kyllä upea. Ei sitä kyllä olisi laivan kannella tarjennut kuvata marraskuun merituulissa. Oma parveke tarjosi hytin suojan ja työskentelyrauhan.

  1. Oma parveke hytissä on kyllä tosi hyvä lisä. Joskin marraskuisessa Suomessa siitä ei ehkä tulisi ihan kauheasti nautittua, mutta kesällä se olisi oikein mukava. Saisi nautiskella vaikka shamppanjat omassa rauhassaan maisemia ihaillen.

    1. Kiitos kommentistasi, niin totta. Oli kyllä kiva kokea ja kuvata myös marraskuinen täysikuu pimeällä merellä. Kannelle en kyllä olisi sen vuoksi lähtenyt värjöttelemään, josko sinne olisi päässytkään.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *