Maailman paras lentokenttä vm 2021

Oheinen video kertoo maailman parhaimmaksi äänestetystä lentokentästä vuonna 2021. Lentoasema-asiakkaat eri puolilta maailman äänestivät World Airport Survey -tutkimuksessa 10 parasta lentoasemaa vuonna 2021 ja maailmanlaajuisen pandemian aikana Dohassa, Qatarissa, sijaitseva Hamadin kansainvälinen lentoasema tuli nimetyksi juurikin maailman parhaimmaksi lentoasemaksi.

Voit lukea täältä, mitkä muut lentokentät pääsivät kymmenen parhaan joukkoon.

Minulla ei ole ollut henkilökohtaisesti mahdollisuutta vierailla Hamadin kansainvälisellä lentokentällä, tai monissa muissakaan ulkomaisissa paikoissa viimeisen 2 vuoden aikana Covid19:n takia, mutta pyysin matkustavaa ystävääni ottamaan lentokentältä valokuvia, jotta voisin tehdä tämän videon. Kyseessä on siis ensimmäinen kerta, kun blogissani esiintyy vieraileva valokuvaaja kaikkien näiden vuosien aikana. Katso editoimani video Hamadista ja maailman parhaimmasta lentokentästä seuraavasta –

Videon kesto 2:13

Hamadin kansainvälinen lentokenttä

Voit lukea tämän jutun englanniksi osoitteessa indivue.com. Uutuutena vuodelle 2022 mainittakoon, että indivue.comin kuukausitilaajat pääsevät näkemään ja lukemaan extrasisältöä, joka on vain maksaville tilaajille tarkoitettu. Maksullista sisältöä tullaan lisäämään ja päivittämään myös aiemmin julkaistuihin postauksiin. Kannattaa tutustua, sillä se on kuin tarjoaisi vain kahvikupillisen.

Lentokenttä Dohassa

Voit lukea tämän postaukseni myös englanniksi osoitteessa indivue.com. Tutustu myös visuaaliseen matkaoppaaseeni INDIVUE – Matka Intiaan. Intia on kohde, jonne mm. tältä lentokentältä pääsee.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *