Ragini MMS 2 – Bollywood, 2014; leffa-arvio

Sodankylän elokuvafestivaalit olivat ja menivät taasen ilman vilaustakaan Bollywoodista.
Siitä inspiroituneena päätin itse ottaa ja repäistä Sodankyläviikonlopun yöttömänä yönä ja tein jotain niinkin tavatonta, kuin katsoin elämäni ensimmäisen Sunny Leonen tähdittämän Bollywood-leffan.

Tiedoksi kaikille teille, joille Sunny Leone ei ole tuttu nimi, että kenties hyvä niin.
Sunny Leone nimittäin siirtyi Bollywoodiin lännestä, jossa hän kuulemani mukaan teki seksielokuvia. Sittemmin, näkemieni musiikkivideoiden perusteella, Sunnyn lihallinen iloittelu jatkui myös Bollywoodissa, mutta toki siistitymmin ja sensuroidusti.
Vaan koskapa Sunny Leone ei näytä jäävän ainoastaan yhden filmin tähdenlennoksi, kuuluu Bollywoodin yleissivistykseen katsastaa hänen elokuvansa tarkemmin, ja aloitin elokuvalla Mastizaade, joka jäi minulta kesken.

Jatkoin toisella Sunny Leonen elokuvalla, joka oli nimeltään Ragini MMS 2, ja yllättävää kyllä, uskalsin tarttua siihen, vaikkei kyseisen elokuvan ensimmäinen osa, Ragini MMS, jaksanut vakuuttaa eroottisena kauhutrillerinä.
Ragini MMS 2 -elokuvan tekemiseen oli käytetty puolestaan paljon enemmän rahaa ja lopputulos olikin sitten vähemmän amatöörimäinen, kuin edeltäjänsä.
Ei tämäkään elokuva kuitenkaan tosikkoa pelottanut, vaikka katsoinkin sen keskiyöllä. Ja vaikka olikin valoisa kesäinen yö, se tuskin vaikutti asiaan.

Ragini MMS -elokuvienhan sanotaan pohjautuvan suht traagiseen intialaiseen tositarinaan, mutta en lähde sitä tarinaa tässä sen enempää kelaamaan. Totean vain, että Sunny Leone teki lopuksi vakuuttavan roolisuorituksen vihamielisen henkiolennon riivaamaana nuorena uhkeana naisena. Elokuva saa kolme tähteä viidestä. ***

Ragini MMS 2 -traileri

Lisää leffa-arvioita Bollywoodista oheisessa linkissä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *