Bollywoodin parhaimmat elokuvat vuosilta 2000-2016

Indivue on katsonut ja listannut intialaisia Bollywood-elokuvia antaen elokuville tähtiä laittaakseen elokuvat paremmuusjärjestykseen, jotta saisit paremman kuvan siitä, millaisia ovat hyvät Bollywood-elokuvat.

Allaolevasta listasta voit löytää Bollywoodin parhaimpia elokuvia ja tähtiä tältä vuosituhannelta, viimeisen viidentoista vuoden ajalta, vuosilta 2000-2016!


Suomenkieliset leffa-arvostelut voit lukea elokuvien nimilinkeistä avautuvista artikkeleista.

Erittäin hyviä intialaisia neljän tähden elokuvia ovat mm. seuraavat elokuvat:

Neljän ja puolen tähden, siis lähes täydellisiä elokuvaelämyksiä, ovat tarjonneet mm. seuraavat intialaiset elokuvat:

  • Fan 2016 ****½
  • Om Shanti Om ****½ 
  • Talvar 2015 ****½

Ja mestariteoksia, viiden tähden Bollywood-elokuvia, ovat olleet esimerkiksi seuraavat leffat:

  • Bajrangi Bhaijaan 2015 *****

On hyvä huomata, että ylläolevilta listoilta löytyvät kaikki ne neljän ja viiden tähden elokuvat, joista INDIVUE on ehtinyt kirjoittaa ja jotka ovat ilmestyneet englanninkielisen tekstityksen kera. Hienoja Bollywood-elokuvia on toki ollut paljon enemmän. Tätä listaa myös päivitetään, jos ja kun uusia helmiä löytyy.

Niin kolmen kuin kolmen ja puolen tähden elokuviakin on myös ollut paljon 2000-luvulla ja löydät arvosteluita niistä selaamalla INDIVUEn blogihistoriaa. Ne ovat kaikki mainioita elokuvia katsoa ainakin sen yhden kerran!

Lue lisää intialaisista elokuvista ja Bollywoodista INDIVUEsta
INDIVUE on mm. kaikkien aikojen ensimmäinen suomenkielinen blogisivusto, joka on kirjoittanut, valokuvannut ja blogannut Intiasta, Goasta ja Bollywoodista. Vuodesta 2005 alkaen.


Lue INDIVUE myös englanniksi!

Päivitys 4/2018: Nyt voit myös kuulla musiikkia parhaimmista Bollywood-elokuvista Indivuen sivuilla! Oheiset omenalogolla varustetut musiikkinäytteet ovat Applen affiliatelinkkejä.

Advertisements

Vastauksesi