Rockstar – Bollywood, 2011; Elokuva-arvio

Toinen Bollywood-elokuva viime vuodelta, joka erinomaisesti yhdistelee itää ja länttä, Intiaa ja Eurooppaa, ja Euroopasta tarkemminottaen Tsekkejä, on Ranbir Kapoorin tähdittämä Rockstar.

A.R. Rahman on jälleen säveltänyt muutaman helmen, jotka tässä elokuvassa saa kuulla. Mohit Chauhan:in tulkitsema Jo bhi main lienee vuoden 2011 paras elokuvakappale. Toinen huippu samassa elokuvassa on Kun Faaya Kun.

Intiassa palkittu elokuva Rockstar vaatii ehdottomasti tekstityksen avautuakseen katsojalle parhaiten, mutta siltikin se jää askarruttamaan mieltä. Vaatinee toisenkin katsomiskerran ja kestää sen myöskin. Elokuva soveltuu hyvin taiteilijoiden, rokkitähtien ja bändäreiden elämästä kiinnostuneille, sekä heille, jotka joskus haaveilivat rokkitähden elämästä.

Neljä tähteä elokuvalle Rockstar, 4 / 5.  ****
Toivottavasti tämä saadaan Suomeen elokuvateattereihin!

Rockstar -elokuvan voi katsoa *Applen iTunes-palvelussa.

Lue ja katso myös alatipäivittyvä teokseni Matka Bollywoodiin!
Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *