Zindagi Na Milegi Dobara – Bollywood, 2011; Elokuva ja -arvio

Zindagi Na Milegi Dobara (“You won’t get to live life twice”) on pääosin Espanjassa kuvattu Bollywood-elokuva kolmen kaveruksen yhteisestä matkasta monen vuoden tauon jälkeen.

Elokuvan pääosissa nähdään Abhay Deol (Oye Lucky! Lucky Oye! – ***), Hrithik Roshan (Dhoom 2 – **1/2), Farhan Akhtar (Luck by Chance – ****) ja Katrina Kaif (Raajneeti – ****).

Mukavan kolmetuntisen lisäksi elokuva tarjoaa parit perusteelliset naurut, joista ensimmäinen ei ota edes loppuakseen. Parit silmänkostumiset ovat myös luvassa, eritoten laskuvarjohyppykohtauksessa, joka oli mielestäni tässä elokuvassa parhainta. 

Zindagi Na Milegi Dobara sopii erinomaisesti suurelle valkokankaalle juuri hykerryttävien sukellus-, laskuvarjohyppy- ja härkäjuoksukohtauksiensa vuoksi, ja elokuva onkin parhaillaan teattereissa, kuten esim. käynnissäolevan Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin ohjelmistossa. 

Mainio Zindagi Na Milegi Dobara saa neljä tähteä viidestä. ****

Tutustu myös teokseeni Matka Bollywoodiin!

**********************************************************************************************

Päivitys 7/2020 – VUOKRAA ELOKUVA – (Mainos: Seuraava kappale sisältää 1 affiliatelinkin)

Nyt voit katsoa elokuvan *Zindagi Na Milegi Dobara sekä sen trailerin oheisessa linkissä! Vuokraamalla elokuvan oheisen linkin kautta tuet intialaista elokuvateollisuutta ja periaatteessa myös lukemaasi bloggaajaa, muttet maksa elämyksestäsi sen enempää kuin muutkaan!

**********************************************************************************************

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *