Zindagi Na Milegi Dobara – Bollywood, 2011; Elokuva-arvio

Zindagi Na Milegi Dobara (“You won’t get to live life twice”) on pääosin Espanjassa kuvattu Bollywood-elokuva kolmen kaveruksen yhteisestä matkasta monen vuoden tauon jälkeen. Elokuvan pääosissa Abhay Deol (Oye Lucky! Lucky Oye! – ***), Hrithik Roshan (Dhoom 2 – **1/2), Farhan Akhtar (Luck by Chance – ****) ja Katrina Kaif (Raajneeti – ****).

Mukavan kolmetuntisen lisäksi elokuva tarjoaa parit perusteelliset naurut, joista ensimmäinen ei ota edes loppuakseen. Parit silmänkostumiset ovat myös luvassa, eritoten laskuvarjohyppykohtauksessa, joka mielestäni oli tässä elokuvassa parhainta. 

Zindagi Na Milegi Dobara sopii erinomaisesti suurelle valkokankaalle juuri hykerryttävien sukellus-, laskuvarjohyppy- ja härkäjuoksukohtauksiensa vuoksi, ja elokuva onkin parhaillaan teattereissa, kuten esim. käynnissäolevan Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin ohjelmistossa. 

Mainio Zindagi Na Milegi Dobara saa neljä tähteä viidestä. ****

Tutustu myös teokseeni Matka Bollywoodiin!

Päivitys 1/2020 – Voit katsoa elokuvan *Zindagi Na Milegi Dobara nyt myös AppleTV:ssä.

Tietoa kirjoittajasta

INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.