Pink – Bollywood, 2016; Elokuva-arvio

Bollywood-veteraani Amitabh Bachchan on pääosassa tässä intialaisessa elokuvassa Pink vuodelta 2016, ja elokuvan teemana on, miten vapaasti nuori nainen saa tai ei saa Intiassa elää, miten naisen eleet ja käytös voidaan tulkita väärin ja miksi naisen kieltäytymistä ei kuunnella tahi uskota.

Elokuvassa Pink nuoret naiset bilettävät nuorten miesten kanssa ja alkoholikin on mukana kuvioissa. Yksi nuorista miehistä menee kuitenkin liian pitkälle ja alkaa ahdistella naista. Nainen kieltäytyy lähikontaktista, mutta mies ei häntä usko, jolloin nainen joutuu käyttämään väkivaltaa päästäkseen tilanteesta pakoon.

Kasvoistaan haavoittunut mies, jonka suurta egoa on myös loukattu, haastaa naisen oikeuteen ja elokuvan parasta antia on juurikin tämä oikeudenkäynti, jossa suustaan valmis asianajaja onkin yllättäen toimittamassa vastapuolen ahdistellun naisen vankilaan. Laillisesti.

Elokuva Pink saa neljä tähteä viidestä ja kuuluu kategoriaan intialaiset elokuvat, jotka ovat katsomisen väärti. ****


Elokuvan Pink traileri

Löydät muut parhaimmat intialaiset elokuvat tältä vuosituhannelta oheisesta linkistä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.