Tien päällä Mumbaissa
| | |

Tien päällä Mumbaissa; video

Nyt kun matkustaminen on pannassa, on oiva hetki katsoa taaksepäin kaikkea sitä, mitä viimeisen yli 15 vuoden aikana on tullut tehtyä.

Tänään on uudelleenjulkaisuvuorossa YouTube-videoni Tien päällä Mumbaissa vuodelta 2006.

YouTubehan oli tuolloin videon julkaisuvuonna 2007 vielä lapsen kengissä ja tykkäsi pimentää kaikki videot, joissa soi copyright-musiikki. Tein tämän videon vuonna 2007 kokeilumielessä niin, että voit yhtäaikaa kuulla sekä alkuperäisen äänen että bollywood-kappaleen Kya Mujhe Pyar Hai esittäjänään K.K., ja niinhän siinä silloin sitten kävi, että musiikki voitti eikä videota enää YouTubessa näytetty. Tuo tosiasia ei kuuroja katsojia silloin lohduttanut.

Joskus vuosia myöhemmin YouTube keksi – en tiedä tarkalleenottaen milloin, sillä YouTube sai ainakin minut poistumaan tuolloin vuonna 2007 palvelustaan – että se voisi antaa kaikki mahdolliset mainostulot kyseisestä videostani musiikkiartistille, ja antoi kuvaamalleni videolle luvan näkyä palvelussaan. Tosin kaikki kommentit oli siitä poistettu. Tänä vuonna ”uudelleenjulkaisin” tuon videon suomenkieliselle YouTube-kanavallani ja niinpä voitkin nyt katsoa ohesta Muistoja Mumbaista vuodelta 2006.

Voit lukea lisää Mumbaista täällä sekä teoksessa Matka Intiaan.

Mumbain elokuvateollisuudesta kertoo teokseni Matka Bollywoodiin.

Tilaa myös englanninkielinen YouTube-kanavani!

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

3 Kommenttia

    1. Kiitos kommentistasi. Kokemukseni mukaan on käymissäni Intian suurkaupungeissa ollut liikenne turvallisinta, auton matkustajan näkökulmasta. Ja matkustajan ovet on hyvä lukita matkan ajaksi, sillä liikenteessä seisotaan paljon ruuhkissa.

      Sivuhuomautuksena mainittakoon, että matkalaukut pysyvät yllättävän hyvin sitomatta delhiläisen taksin katolla. Goassa ne on aina tavattu köyttää kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *