Kategoriat
Bollywood elokuva

OMG – Oh My God – Bollywood, 2012; Elokuva-arvio

Elokuvassa OMG – Oh My God! intialainen ateisti, jota esittää näyttelijä Paresh Rawal, haastaa Jumalan oikeuteen. Luvassa on mielenkiintoinen oikeudenkäynti, jossa vastapuolena toimivat vakuutusyhtiö ja temppelipappi.

Elokuvassa OMG – Oh My God! intialainen ateisti, jota esittää näyttelijä Paresh Rawal, haastaa Jumalan oikeuteen. Luvassa on mielenkiintoinen oikeudenkäynti, jossa vastapuolena toimivat vakuutusyhtiö ja temppelipappi.

En yhtään ihmettele, jos tämä satiiri poiki aikoinaan Intiassa ilmestyessään nootteja tekijöilleen, erityisesti tuottaja-näyttelijä Akshay Kumarille, joka itse esiintyy elokuvassa Krishnana ja ateistin kämppiksenä.

OMG – Oh My God! on elokuva, joka pitää yllä katsojan mielenkiinnon, ja sen katsoo mielellään uudelleen, ihan vain vaikka faktat tarkistaakseen.

Elokuva saa neljä tähteä viidestä. ****

Voit katsoa tämän Umesh Shuklan * OMG – Oh My God! -elokuvan ja -trailerin Applen iTunes-palvelussa.

Lue lisää intialaisista elokuvista täältä!

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.