Kategoriat
Bollywood elokuva

Ungli – Bollywood, 2014; Elokuva-arvio

Hyvästä ideasta huolimatta elokuva saa vain kolme ja puoli tähteä viidestä, koska siitä puuttuu tietynlainen syvyys. Mainio parituntinen muutoin.

Intialainen elokuva Ungli kertoo kolmen miehen ja yhden naisen muodostamasta jengistä, joka kyseenalaisin keinoin mutta ihmishenkiä vaarantamatta, ja ääriryhmiä imitoimalla, kostaa yhteiskunnan puolesta yhteiskunnan korruptoituneille väärintekijöille, ja saavuttaa kansan suosion. Mutta vaikkei kukaan tiedäkään, keitä tässä jengissä on, pääsee poliisi, jonka roolissa nähdään Emraan Hashmi, heidän jäljilleen.
Anonyymin jengin muodostavat näyttelijät Kangana Ranaut ja Randeep Hooda, jotka sisäistävät roolinsa hyvin, sekä näyttelijät Angad Bedi ja Neil Bhoopalam.
Hyvästä ideasta huolimatta elokuva saa vain kolme ja puoli tähteä viidestä, koska siitä puuttuu tietynlainen syvyys. Mainio parituntinen muutoin. ***½

Elokuvan Ungli traileri

Lisää arvioita intialaisista elokuvista täällä!Päivitys 4/2018: Nyt voit kuunnella lähes kaikki Indivuessa arvosteltujen Bollywood-elokuvien soundtrackit sekä paljon muuta musiikkia Intiasta Apple Music -palvelussa – Aloita vaikkapa tästä mainiosta musiikista elokuvasta Ungli!

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.