Road, Movie – Bollywood, 2009; Elokuva-arvio

Jos saat käsiisi Dev Benegalin leffan Road, movie, niin suosittelen ehdottomasti katsomaan!
Siinä on tuore viiden tähden Bollywood-leffa ( jonka kesto länsimaisittain vain puolitoista tuntia ).

Toivotaan, että tämä Abhay Deolin tähdittämä Road, movie ilmaantuu esim. Rakkautta ja anarkiaa -elokuvafestareille Helsinkiin – Sodankylää kun saataneen odotella. Ja toivotaan myös, että tämä elokuva tulee jonain päivänä Suomen televisiosta. 

Road, movie, saa viisi tähteä viidestä. *****


Road, movie -traileriPäivitys 4/2018: Nyt voit kuunnella lähes kaikki Indivuessakin arvosteltujen Bollywood-elokuvien-soundtrackit Apple Music -palvelussa – Aloita vaikkapa tästä hienosta elokuvasta * Road, movie!

Viihdy myös teoksen Matka Bollywoodiin parissa

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.