Margarita with a straw – Bollywood, 2015; Leffa-arvio

Tästä intialaisen elokuvan ja Bollywoodin valtavirrasta poikkeavasta palkitusta elokuvasta Margarita with a straw jäi päällimmäisenä mieleen pääosan esittäjän Kalki Koechlinin hersyvä nauru. Kalki esitti tässä Shonali Bosen ohjaaman elokuvan pääosassa musiikillisesti lahjakasta vammaista nuorta naista, joka lähti Intiasta New Yorkiin opiskelemaan ja ihastui siellä samaa sukupuolta olevaan sokeaan nuoreen naiseen, joka oli lesbo, ja alunperin kotoisin Pakistanista.

 

Margarita with a straw on omalla tavallaan kaunis elokuva katsoa ja se saa neljä tähteä viidestä. En voi olla miettimättä, miltä elokuva olisikaan näyttänyt, jos tämä sama tarina olisi kuvattu Intiassa.

 

****

Margarita with a straw -traileri

Katso myös INDIVUEn artikkelit Bollywoodista sekä
Bollywoodin parhaimmat elokuvat vuosilta 2000-2016

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.