Cocktail – Bollywood, 2012; Elokuva-arvostelu

Cocktail on Saif Ali Khanin ja Deepika Padukoneen parhaimmistoa, ja elokuvassa nähdään kenties jopa Deepikan paras roolisuoritus koskaan ikinä.

Cocktail on lähes yksinomaan Lontoossa kuvattu Bollywoodelokuva, joka ei poikkeuksellisesti kärsi Intian ulkopuolisesta sijainnistaan. Mukaansatempaava tarina käsittelee nuorekkaista kiltin kotitytön ja villin bilettäjän näkökulmista idän ja lännen välisiä kulttuurieroja.

Tällaisia elokuvia voisi vaatia näytettäväksi myös Suomen televisiosta parhaaseen katseluaikaan, kun sitä yle-veroa joutuu tämän vuoden alusta maksamaan, vaikkei edes Suomessa olisi saati televisiota katsoisi.

Hieman yläkanttiin, mutta neljä tähteä viidestä kuitenkin elokuvalle Cocktail. ****

Elokuva löytyy iTunes-palvelusta:

Kaikki Deepika Padukonen elokuvat löydät täältä!

Advertisements

Vastauksesi