Intialaisten ja nepalilaisten ravintoloiden arvosteluja, sekä vähän suomalaistenkin

Jos etsit hyvää intialaista tai nepalilaista ravintolaa esim. Helsingistä,
niin voit löytää muutaman asiantuntevan ravintola-arvostelun oheisista INDIVUEn linkeistä.


Olen tehnyt postaukset talkootyönä viime vuosina silmälläpitäen ravintoloita, joista saisi muutakin kasvisruokaa kuin salaattia tai kasviseinespihviä sekä ruokia, joihin ei tiettävästi ole lisätty epäterveellisiä keinotekoisia maunantajia taikka hazino motoa.
Tällaiset ravintolat kun ansaitsevat mielestäni paljon enemmän mainosta ja palstatilaa, kuin mitä niille on käytännössä suotu.

INDIVUEn ravintola-arvosteluista löytyvät mm. intialaiset ravintolat MaharajaSamrat ja Namaskaar Helsingistä, sekä nepalilaiset ravintolat SatkarKantipurMount Everest ja Anna Purna Helsingistä.


Erityismaininnan hyvästä ruoasta saavat nepalilainen ravintola Khukuri Porvoossa sekä jo edesmennyt intialainen ravintola Maharaja Kampin kauppakeskuksesta Helsingistä.

INDIVUE on historiansa aikana matkustanut myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, jolloin ravintola-arvioitakin on kertynyt mm. Ruotsin, Ranskan, Viron ja Intian intialaisista ravintoloista.
Intiassa on arvioitu erityisesti Goan ravintoloita,
joista esimerkkeinä Sagar Kinara, ColvastaRestaurant Kamat, PanjimistaCafé Coffee Day, Colvasta ja Restaurant Swad, Margaosta.

Jos ravintola-arvostelut kiinnostavat sinua ja etsit hyvää intialaista tai nepalilaista ravintolaa, jossa syödä, niin voit lukea lisää ravintola-arvioita tässä blogissani: https://indivue.fi/tag/ravintola-arvostelu.

Koska ravintoloiden ruoka on hyvin paljon riippuvainen ravintolan kokista, joka jää lähes tulkoon aina asiakkaalle tuntemattomaksi,
mainitsen lopuksi yhteiskiitokset kaikille tässä artikkelissa mainittujen ravintoloiden kokeille vuosina 2010-2012.

Päivitys 11/2016:
Nyt voit lukea Indivue ravintola-arvosteluja pääosin englanniksi myös TripAdvisorissa!

Päivitys 7/2021

Lue myös: Helsingin paras nepalilainen ravintola?

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.