Finnair Bollywood

Olipa mukava lukea tänään Goa Timesistakin, kuinka Finnairin lentoemännät olivat pistäneet Bollywoodiksi, ennen lentoonlähtöä Helsingistä Delhiin, India Republic Day 26.1. kunniaksi.

Näin tuosta tapauksesta kirjoitti Hindustan Times, jonka artikkelista löydät myös linkin videoon:
”That’s the surprise Finnair had in store for its passengers bound for New Delhi from its
headquarters Helsinki on the Repubic Day Jan 26 when some 50 crew members danced to the tune of the title song of Bollywood film Om Shanti Om directed and choreographed by Farah Khan.
Really wonderful and an awesome performance to honour Indian Republic Day. We have to appreciate the universal love and friendship that Finnair extended, wrote Rajendran Krishnan on the airline’s blog.”

Plussapisteet minulta tytöille ja videon säädyllisille Salwar Kameez -asuille, sillä Bollywood-elokuvissahan vaaleaihoiset tanssijat kuvataan lähes yksinomaan aina vähissä vaatteissa, toisin kuin intialaiset. Myös eräs intialainen päivälehti esitteli ainakin aikoinaan lehden viimeisillä sivuilla stereotyyppisesti vain vähäpukeisia vaaleaihoisia naisia.

Plussapisteet myös Finnairin lennoille. Itse olen käyttänyt lähes yksinomaan Finnairin lentoja Intiaan, sen jälkeen kun suorat lennot Intiaan aikoinaan alkoivat. Ne ovat olleet hyviä ja turvallisia, ja kaiken lisäksi nopeita.

Lue lisää Bollywoodista Indivuen artikkelista Intialaiset elokuvat ja Bollywood pähkinänkuoressa!


Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.