Loma Goassa ja matkailijan ruokavalio

Seuraavan videon aiheena on matka Goaan, Intiaan, tammikuussa 2019. Video kertoo hyvästä intialaisesta ruoasta, jota matkan varrella löytyi. Jos olet itse aikeissa matkustaa Goaan, laita aterianimet ja -vinkit korvan taakse –

Lentoni Goaan kulki Delhin kautta, joten video kertoo myös herkulliset ruokavinkit Delhin kotimaan lentokentälle sekä Delhin kansainväliselle lentokentälle.

Beach shack -ravintoloiden lisäksi video kertoo mm. seuraavista Etelä-Goan ravintoloista: Portofino ja Sagar Kinara Colvassa sekä German Bakery Benaulimissa.

Videolla käydään myös Etelä-Goan paikallisissa kaupoissa sekä hedelmätoreilla ja jopa Etelä-Goan pääkaupungin Margaon makeiskaupassa.

Intialaiset makeiset, jotka videolla mainitaan, ovat perinteinen intialainen maitokakku, imarti sekä henkeäsalpaavan herkullinen ja samettinen Gulab Jammu Kolkatasta, joka käytännössä suli suuhusi, kun sitä maistoit. Katso video, jotta näet, miltä todellinen makoisa Gulab Jammu näyttää.

Olin iloinen löytäessäni muutamia luomutuotteitakin paikallisista Etelä-Goan ruokakaupoista. Erityiseti pähkinöitä ja jauhoja löytyi luomuna. Lisäksi jopa gluteenitonta jauhoa, joka oli tehty quinoasta. Lisäämällä psylliumia quinoajauhosta pystyi tekemään gluteenittomia roti-leipiä.

Toinen ilahduttava yllätys oli etelä-intialainen poha, jota myytiin ilman epäterveellisiä säilöntäaineita Intian sisäisellä lennolla matkalla Goasta Delhiin.

Uutuutena tässä videossa on tekstitykset niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksin. Kun laitat YouTuben asetuksista tekstityksen päälle, antaa katselukokemus sinulle paljon lisätietoa.

Tämä video on myös osa teosta Matkaopus Goaan, jonka löydät oheisesta linkistä.

Teos Matkaopus Intiaan kertoo enemmän matkailusta muualla Intiassa!

Sinua saattaisivat erityisesti kiinnostaa intialaiset mausteet!

Lue tämä artikkeli myös englanniksi: Holiday in Goa and the menu for tourist 

Advertisements

Vastauksesi