|

Hyvä intialainen ravintola Barcelonassa

Oheisen videoni aiheena on hyvä intialainen ravintola Barcelonassa. Kyseinen intialainen ravintola oli nimeltään Swagatam, ja kävin siellä pariin otteeseen muutama vuosi sitten. Kuvatiedostot ovat valitettavasti ehtineet matkan varrella kärsiä ja osin kadotakin, minkä vuoksi kerron tästä ravintolasta suomeksi vasta nyt.

Videon kesto 1:16

Ravintola Swagatam, Barcelona

Swagatam Barcelonassa

Videoni käsittelee Swagatam-nimistä intialaista ravintolaa Barcelonassa, jossa kävin pari vuotta sitten. Vaikka kuvamateriaali on kärsinyt matkalla ja osa siitä hävinnytkin, haluan silti kertoa tästä upeasta ravintolasta nyt suomeksikin.

Video alkaa Barceloneta Beachilta, joka todellisuudessa sijaitsi kaukana kyseisestä ravintolasta. Swagatam-ravintolan ulko-ovessa oli kaunis kuva naisesta, joka oli perinteisessä intialaisessa namaste-tervehdysasennossa. Nimi Swagatam tarkoittaa ”tervetuloa” ja ulko-ovessa mainostettiin myös ”maku ja palvelu on tehtävämme”, mikä loi vaikutelman vakavastiotettavasta ammattitaitoisesta ravintolasta.

Ravintolan seinät oli maalattu uudelleen puolen vuoden sisällä, mikä selittää muutoksen videon kuvissa. Kävin siis tuossa ravintolassa vuosina 2016 ja 2017. Ja vaikka seinät oli maalattu, itse sisustus oli säilynyt melko vaatimattomana. Kyseisessä ravintolassa oli vain yksi pitkänomainen ruokasali ja baaritiski, mutta seinien keltainen väri oli vaihtunut siniseen.

Ruoka oli erittäin autenttista intialaista ja herkullista, vaikkakin palak paneer oli koristeltu hieman epätavallisesti tomaatilla. Törmäsin muuten samoin koristeltuun palak paneer annokseen Tukholmassakin, ja kirjoitin siitä myös blogiini.

Vaikkakin ravintolan löytäminen Tripadvisorin avulla voi kokemukseni mukaan olla riskialtista, niin tämä ravintola osoittautui hyväksi valinnaksi. Vuonna 2016 annoin ravintolalle Tripadvisorissa kolme tähteä ja otsikoin arvioni ”Jos kaipaat mausteita Barcelonassa, niin tule tänne”. Tämä johtui siitä, että Barcelonan ravintolat olivat usein maultaan melko tylsiä. Kirjoitin myös, että ”Barcelonassa, lokakuisen alkuillan helteessä ilman ilmastointia tämä ravintola antoi asiakkaalle erittäin aidon intialaisen paikallisravintolan tunnelman. Sisustus ei ollut hienoa illallistamista varten, mutta paikka toimikin myös pienenä baarina. Ravintolan kasvisateria oli ok ja hyvä, samoin kuin lassijuoma, jota todella tarvittiin aterian tulisuuden vuoksi. Ravintolan palvelu oli erittäin ystävällistä.”

Palak paneer tomaatilla, ravintola Swagatam, hyvä intialainen ravintola Barcelonassa
Palak paneer, ravintola Swagatam

Löydät tämän intialaisen Swagatam-ravintolan osoitteen ja sijainnin Barcelonassa seuraavasta: https://goo.gl/maps/ZSnrp2KQ1AASY8AU7

Lue lisää intialaisista ravintoloista blogissani ja jos eurooppalaiset matkakohteet kiinnostavat muutoinkin, niin niistä kertoo lisää visuaalinen matkaoppaani INDIVUE – Matka Eurooppaan!

Voit lukea tämän postauksen intialaisesta ravintolasta Espanjassa myös englanniksi.

Katso myös videoni Lento Helsingistä Barcelonaan ja takaisin.

Ja jos olet jo tilannut YouTube-kanavani ja seurannut somessa, niin kiitos siitä!

Lue lisää:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *