Digitaidetta ja matkavinkkejä Barcelonaan

(Päivitetty 3/2023)

Ohessa Barcelonan inspiroima digimaalaukseni kesäkuulta 2017.

Barcelona on eloisa ja kosmopoliittinen kaupunki, joka sijaitsee Espanjan koillisrannikolla ja on suosittu matkakohde. Upean arkkitehtuurin, maailmanluokan museoiden, herkullisen ruoan ja vilkkaan yöelämän ansiosta Barcelona tarjoaa jotain jokaiselle matkailijalle.

Yksi Barcelonan suosituimmista nähtävyyksistä on Antoni Gaudin upea arkkitehtuuri, mukaan lukien hänen tunnetuin mestariteoksensa, Sagrada Familia. Tämä ikoninen basilika on UNESCO:n maailmanperintökohde ja yksi Espanjan eniten vierailtuja maamerkkejä, tunnettu sen ainutlaatuisesta ja surrealistisesta suunnittelusta. Toinen suosittu nähtävyys on Gaudin suunnittelema puisto, Park Guell, joka on satumainen julkinen puisto, joka tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä kaupunkiin. Puistossa on värikkäitä mosaiikkeja, ainutlaatuisia veistoksia ja muita arkkitehtonisia ihmeitä, mikä tekee siitä pakollisen kohteen taide- ja arkkitehtuurinnälkäisille matkailijoille.

Barcelona on myös koti useille maailmanluokan museoille, kuten Picasson museolle, jossa on yksi maailman suurimmista Picasson kokoelmista.

Ruokamatkailijat löytävät Barcelonasta iloisen ruokakulttuurin, joka tarjoaa monipuolisia ja herkullisia ruokalajeja. Katalonialainen keittiö tunnetaan tuoreesta merenelävistään, kuten paellasta. Kaupunki on myös kuuluisa tapas-annoksista, pienistä ruokalajeista, jotka ovat täydellisiä jaettavaksi, sekä vilkkaasta markkinatunnelmasta, jossa vierailijat voivat maistella tuoreita paikallisia tuotteita ja muita herkkuja.

Barcelonan yöelämä on yhtä eloisa, tarjoten runsaasti baareja, klubeja ja musiikkipaikkoja, jotka vastaavat jokaiseen makuun. Kaupungin kuuluisin katu, La Rambla, on täynnä kahviloita, baareja ja ravintoloita, ja herää eloon illalla katuesiintyjien ja viihdyttäjien myötä.

Barcelona on viehättävä kaupunki eritoten aurinkoisella säällä. Käveltyäsi koko päivän kaupungilla, on lopuksi oivaa mennä Barceloneta Beachille ja upottaa paljaat varpaat mereen. Sujuu paluumatkakin hotellille kevyemmin.

Löydät lisää vinkkejä matkailuun Barcelonassa osoitteesta http://bit.ly/TripToBarcelona ja teoksestani INDIVUE – Matka Eurooppaan.

Jos haluat, että lähetän tällaisen taidepostikorttini sinulle postitse, niin tiedustele sitä sähköpostilla indivue(a)gmail.com.

Digitaidetta ja taidepostikortti Barcelonasta

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. What's up, I desire to subscribe for this web site to get latest updates, so where can i do it please help out.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *