Suuri Maalaustapahtuma 2017 ikuistaa Suomen

Tänä kesänä 10.7.2017 järjestetään Suomessa jälleen Suuri Maalaustapahtuma, jolloin kaikkia pensselin tai kynän varteen kykeneviä haastetaan maalaamaan ja piirtämään. Vuonna 2017 piirretään 100-vuotiaan Suomen kesäistä luontoa ja maisemaa.
Kuka tahansa voi tällöin järjestää Suomessa maalaustapahtuman ja
päivän aikana syntyneistä teoksista kootaan nettigalleria.
10.7. on myös Suomen kenties tunnetuimman taidemaalarin Helene Schjerfbeckin (1862 – 1946 ) syntymäpäivä, ja tätä nykyä tuo päivä on vakiintumassa Suomessa kuvataiteen liputuspäiväksi. 
Sisäministeriö on suosittanut yleistä liputusta koko maahan 10.7.2017,
ja vuoden 2017 Suuri Maalaustapahtuma on myös osa virallista Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa. 
Rouva Presidentti Tarja Halonen on tapahtuman suojelija. 
Suuressa Maalaustapahtumassa 10.7. syntyneistä teoksista kootaan nettigalleria ja sinullakin on mahdollisuus saada työsi Maalaustapahtuman viralliseen nettigalleriaan web-osoitteessa www.akvarellitaiteenyhdistys.fi.
Maalaustapahtuman aikana syntyneitä teoksia julkaistaan 10.7. myös internetissä Maalaustapahtuman virallisella Facebook-sivulla https://www.facebook.com/maalaustapahtuma sekä Instagramissa @maalaustapahtuma. Tapahtuman virallinen Instagram-tili löytyy web-osoitteesta https://www.instagram.com/maalaustapahtuma.
Voit myös itse julkaista oman 10. heinäkuuta maalaamasi tai piirtämäsi teoksen Suomesta omalla Instagram-tililläsi ja käyttää tapahtuman virallista hashtagia #maalaustapahtuma, jolloin koko maailma löytää Suomineidon maalattuna osoitteesta https://www.instagram.com/explore/tags/maalaustapahtuma/ – Tekniikka vapaa!
Liity mukaan tapahtuman tekijäksi ja / tai kokijaksi –
Löydät lisätietoa ja tarkemmat ohjeet Maalaustapahtuman viralliselta web-sivulta www.maalaustapahtuma.fi
.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *