Kuusamon ruskaa ja Rukatunturia

Kuusamo Rukatunturin laelta nähtynä

Viime aikoina on saatu lukea huonoja uutisia matkailun rajoituksista, erityisesti Lapin matkailuun liittyen. Niinpä päätin kantaa oman korteni matkailua tukevaan kekoon kertomalla Pohjois-Suomen huikeista maisemista. Oheiset kuvat ovat noin vuosikymmenen takaa ruskan ajalta Kuusamosta ja Rukan tunturilta.

Nettigallerian kuvissa näet kirjavat puut, tunturin laen ja näkymät sieltä, aavat maisemat, pihlajanmarjat, Kuusamon Osuusmeijerin, järvet ja porot, Ruka Suitesin ja Lapland shopin, laskettelurinteen, auringonsäteet, Kuusamon lentokentän ja Finnairin.

Jos olet mustavalkokuvien sijaan kiinnostunut väriprinteistä, niin ota yhteys Indivuen ylläpitoon.

Kuvat ovat osa teosta Matka Eurooppaan, jonka voit lukea ohesta.

Voit lukea tämän postauksen myös englanniksi –

9 Comments

  1. Lappi on hieno paikka. Me käytiin elokuussa ja sitten heti perään syyskuussa ruskaa ihailemassa. Tykättiin kyllä todella paljon. Toivottavasti sitä pystyisi itse innostamaan myös muita suomalaisia matkustamaan Lappiin.

  2. Kauniita kuvia. Mukava katsella välillä vanhoja kuvia, kun etenkin hiihtokeskuksiin on rakennettu paljon uutta vuosien varrella.

  3. Kiitos kommenteistanne 🙂

    Se on muuten jännä juttu, että vanhoja kuvia katselemalla sitä huomaa, kuinka ympäristöt harvoin kaunistuvat lisärakentamalla.

    1. Näin toivomme. Siitäkin huolimatta, että juuri tänään tuli uusia kokoontumisrajoituksia ainakin seuraavan 3 viikon ajalle.

Comments are closed.