Matkamessut Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.1.2018 ja pääsylippuarvonta

(Mainos: Postaus tehty blogiyhteistyönä vastineena bloggaajapassista Matka 2018 -messuille)

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa jälleen tammikuussa 17.-21.1.2018 ja tapahtuma on auki yleisölle pe 19.1. klo 10-20, la 20.1. klo 10-18 ja su 21.1. klo 10-18.

Viimevuotiseen tapaan INDIVUE aikoo pistäytyä Matkamessuilla katsastamassa matkailun uusia tuulia sekä hakemassa uusia ideoita, vanhoja unohtamatta. Pikkulinnut laulavat paikan päältä, suomeksi ja englanniksi, viimevuotiseen tapaan, niinkuin voit lukea alta, jos selaimesi antaa myöten: 

Matkamessut ovat inspiroiva kokemus, ja jos kohtalosi on rämpiä pääkaupunkiseudun loskakeleissä koko tammikuu, niin suosittelen ehdottomasti pistäytymään Messukeskuksessa 19.-21.1.2018 välisenä aikana!
INDIVUE arpoo kaksi ilmaista pääsylippua Matkamessuille ja arvonta suoritetaan 15.1.2018.
Lippu toimitetaan sinulle 16.1.2018.

Nyt voit osallistua pääsylippuarvontaan jättämällä tämän artikkelin kommenttikenttään nimesi sekä kertomalla, mistä intialaisesta tai eurooppalaisesta matkakohteesta haluaisit INDIVUEn kertovan sinulle. Email-osoitteesi tarvitaan mahdollista pääsylipun toimitusta varten.

Jos kommentointi ei onnistu, niinkuin kaikkien näiden blogivuosien aikana on usein sattunut blogin ylläpidosta riippumattomista tietoteknisistä syistä, voit osallistua arvontaan myös sähköpostilla lähettämällä nimesi ja samaisen matka-artikkelitoiveesi osoitteeseen indivue(a)gmail.com. Laita viestin otsikoksi Matkamessulippuarvonta 2018!

Onnea matkaan!

Huom. Samaan aikaan Matkamessujen kanssa myös Helsingin Caravan-messut  
Tutustu Matkamessujen koko ohjelmaan osoitteessa www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut 

12 Comments

  1. Kiitos kommenteistanne!Haaveilen itsekin Islannin matkasta, sillä haluan tietää mm., mistä löytyvät Pohjoismaiden parhaimmat intialaiset ravintolat. (Tällä hetkellä tilanne on seuraava: 1. Suomi 2. Norja 3. Kööpenhamina 4. Ruotsi)Ja kyllä, Irlantiin pitäisi ehdottomasti käydä tutustumassa. Olen tavannut mukavia ihmisiä sieltä.

  2. Hyvää uutta vuotta ja onnea arvontaan! Arvonta suoritetaan 15.1. joten vielä ehdit osallistua!Nähtyäni Katrina Kaifin ja Hrithik Roshanin tähdittämän Kreikassa kuvatun Bollywood-elokuvan Bang Bang, alkoi tuo maa kiinnostamaan minuakin – sen verran valokuvaukselliselta se näytti!

  3. Arvonta on nyt suoritettu ja yhden pääsylipun Matkamessuille saivat Siinatar ja Tuula. Onneksi olkoon vielä kerran ja mukavia inspiroivia matkamessuja!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.