Videolla Cavelossim Beach Etelä-Goassa, Intiassa

Cavelossim Beach Goa Intia

Cavelossim Beach sijaitsee Etelä-Goassa Hollant Beachilta alkavan rantaviivan eteläpäässä ennen viimeistä rantaa Mobor Beachia.Cavelossimin alueella sijaitsee viiden tähden hotelleja ja se on tarkoitettu varakkaille turisteille –ympäristö on siistiä ja hintataso sen mukainen.

Cavelossim Beach Etelä-Goassa
Cavelossim Beach Etelä-Goassa

Viimeksi, kun kävin Cavelossimissa ja kuvasin tämän postauksen videon, näytti Cavelossimin alue olevan erityisesti itäisestä naapurimaastamme tulevien turistien suosiossa. Venäjänkieliset opastekyltit olivat katukuvassa tavanomainen näky.

Oheisella lyhytvideolla näet Cavelossim Beachia ja merenkuohuntaa Bollywood-tähtienkin suosiman hotellin edustalla. Katsottuasi tämän videon, saat nähdä myös muita Cavelossimista kertovia videoita YouTubessa, jos algoritmit täsmäävät!

Tutustu myös INDIVUEn teokseen Matka Goaan, joka on matkaoppaasi Goalle, ja jonka löydät oheisesta linkistä!

Tietoa kaikista Goan rannoista löydät täältä.

Lue Cavelossim Beachista myös englanniksi.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *