Colva Beach, Goa, Intia

Colva Beach Etelä-Goassa

Colva Beach on Etelä-Goan vilkkain ranta, jolla viihtyvät eritoten intialaiset turistit.
Colva Beachin tuntumassa on useita hotelleja, ravintoloita ja pieniä putiikkeja, sekä riksastandi että bussipysäkki, jolta pääsee Etelä-Goan pääkaupunkiin Margaoon ynnä moneen muuhun Etelä-Goalaiseen kylään.

Colva Beach Intian Goassa
Colva Beach Intian Goassa

Colva Beachilla on paljon järjestettyä vesiurheilua, kuten banaaniveneilyä ja laskuvarjosurffausta vesiskootterilla, minkä vuoksi se ei ole ideaalisin ranta rauhalliseen auringonottoon. Colvan rannalta ei tarvitse kuitenkaan kävellä montaakaan kymmentä metriä vasempaan tai oikeaan suuntaan, Benaulim Beachin tai Betalbatim Beachin suuntaan, kun jo rauhallisemmat apajat löytyvät. Katso esimerkki tästä toisesta Colva Beachin näkymästä.

Löydät muut Goan rannat oheisesta linkistä

sekä englanninkielisen matkaoppaan Colvan rannalle täältä: http://bit.ly/ColvaBeach.

Lue lisää Colvaan liittyviä artikkeleita täältä.

Indivuen Matkaopus Goaan on matkaoppaasi Goan rannoille!

Vastauksesi