Colva Beach Etelä-Goassa

Colva Beach, Goa, Intia

Colva Beach on Etelä-Goan vilkkain ranta, jolla viihtyvät eritoten intialaiset turistit.
Colva Beachin tuntumassa on useita hotelleja, ravintoloita ja pieniä putiikkeja, sekä riksastandi että bussipysäkki, jolta pääsee Etelä-Goan pääkaupunkiin Margaoon ynnä moneen muuhun Etelä-Goalaiseen kylään.

Colva Beachilla on paljon järjestettyä ”vesiurheilua”, kuten banaaniveneilyä ja laskuvarjosurffausta vesiskootterilla, minkä vuoksi se ei ole ideaalisin ranta rauhalliseen auringonottoon. Colvan rannalta ei kuitenkaan tarvitse kävellä montaakaan kymmentä metriä vasempaan tai oikeaan suuntaan, Benaulim Beachin tai Betalbatim Beachin suuntaan, kun jo rauhallisemmat apajat löytyvät. Katso esimerkki tästä toisesta Colva Beachin näkymästä

Aurinkoinen Colva Beach Goassa
Aurinkoinen Colva Beach, Etelä-Goassa

Löydät kaikki muut Goan rannat oheisesta linkistä,

sekä englanninkielisen matkaoppaan Colvan rannalle täältä: http://bit.ly/ColvaBeach. Lisää Colvaan liittyviä artikkeleita voit lukea täällä.

Lue myös teos Matka Goaan, joka on matkaoppaasi Goan rannoille!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.