Morjim Beach, Goa, Intia

Morjim Beach, Goa, 2013

Seuraavana Intian Goan rannoista kertovassa valokuvaprojektissa mainitsen Morjim Beachin Pohjois-Goasta. Tarkemminottaen tämä kuva on pieneltä syrjäiseltä rannalta Morjimin ja Ashvem Beachin välistä, ja tätä kyseistä paikkaa voi suositella kaikille niille turisteille, joita ei Morjimin biletys kiinnosta.

Morjim Beachin ja Morjimin kylän itsensä kerrotaan olevan kansoitetun itäisen naapurimme toimesta ja tämän vuoksi se lienee muistuttaa Goan rannoista vähiten perinteistä Goaa itseään. Lisätietoa Goan muista rannoista löydät oheisesta INDIVUEn blogiartikkelista Kaikki Goan rannat.

Tutustu myös Goan Matkaopukseen, joka on ainutlaatuinen suomenkielinen matkaopas Goaan matkaavalle!

Morjim Beach, Goa, Intia
Rantaa Morjimista Ashvemiin

Tietoa kirjoittajasta

INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.