Morjim Beach, Goa, Intia

Morjim Beach, Goa, Intia

Seuraavana Intian Goan rantavalokuvaprojektissa kerron Morjim Beachista Pohjois-Goasta. Oheinen kuva on pieneltä syrjäiseltä rannalta Morjimin ja Ashvem Beachin välistä, ja tätä kyseistä paikkaa voi suositella kaikille niille turisteille, joita ei Morjimin biletys kiinnosta.

Morjim Beachin ja Morjimin kylän itsensä kerrotaan olevan kansoitetun itäisen naapurimme toimesta ja tämän vuoksi se lienee muistuttaakin Goan rannoista vähiten perinteistä Goaa itseään. Löydät lisätietoa Goan muista rannoista oheisesta INDIVUEn blogiartikkelista Kaikki Goan rannat.

Päivitys: Ohessa myös video samaiselta Morjimin rannalta

Tutustu myös teokseeni Matka Goaan, joka on ainutlaatuinen suomenkielinen matkaopas Goaan matkaavalle!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *