Zumbaa myös Goassa

Tänä talvena on Goassa, Bollywoodin naapurissa, voinut käydä ohjatuilla zumbatunneillakin, joogan ja meditaation lisäksi. Näin ainakin Goan suurimmissa kaupungeissa.

Viime viikonloppuna Pohjois-Goan rantsuilla puolestaan järjestettiin zumbaan liittyvä Dance-Fitness Party, jonka sisäänpääsy sisälsi ohjattua tanssia merenrantahietikolla, buffet-illallisen sekä lisäksi ilmaisen sisäänpääsyn alle 6-vuotiaille vanhemman kanssa.

Tämän kerrassaan upean tavan viettää lauantai-iltaa perheen ja ystävien kera soisi rantautuvan myös Suomen kamaralle, jossa zumba jo jyllääkin joka toisella kuntosalilla. – Koko perheen disco vaikka Bollywoodin tahdissa tanssien, ei kuntosalilla eikä jäähallilla, vaan ihan oikeassa ravintolassa ja kunnon äänentoistolla, alkoholittomasti.

Mainittakoon vielä ohimennen asiasta kiinnostuneille, että kyseinen zumba-tapahtuma Goassa järjestettiin Bottle Bay -shackilla Bagassa, joka ainakin taannoin oli tasokas illanviettopaikka, tarjoten mainiota ruokaa ja toisinaan myös oheisohjelmaa. Bottle Bayn palvelu myös tapasi olla moitteetonta.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *