Matkablogi- ja -vlogi Intiasta
| |

Nainen ja matkavlogi Intiasta

Tein tämän kokoelmavideon teemalla ulkomaalainen nainen matkalla Intiassa, ja video koostuu tien päällä kuvaamistani videoista eri puolilta Intiaa yli 10 vuoden ajalta eri Intian matkoillani. Näet tällä videolla monia erilaisia kulkuneuvoja ja tapoja matkustaa, joita olen kokeillut. Ja kyllä, olen ratsastanut myös elefantilla, mutta jätin sen klipin tästä videosta pois. Tutustu siis hevosen, norsun, kamelin, polkupyöräriksan, skootterin, taksin, avojalkojen, junan, lentokoneen ym. kyytiin – ja näe kaikki nämä noin 13+ tapaa turistille matkustaa Intiassa – Matkavlogi Intiasta on syntynyt viiveellä, koska nettiyhteys on edelleen monissa paikoin yhtä huono, kuin se oli 19 vuotta sitten, kun blogini aloitin.

Matkantekoa Intiassa

Lue lisää matkavinkkejä visuaalisesta matkaoppaastani Intiaan suomeksi ja englanniksi: INDIVUE – Trip to India.

Intia ei kuitenkaan ole ainut kohteeni, teen visuaalisia oppaita myös Eurooppaan, Suomeen ja Helsinkiin, ja ne päivittyvät koko ajan!

Löydät lisää matkavloggausta Intiasta nyt myös suoraan blogivalikostani ja YouTube-kanavaltani.

3Stars 3½Stars 4Stars Amitabh Bachchan blogi Demo Exhibition Dj Saraswati elokuva-arvio Etelä-Goa Eurooppa fuusiokokki Hindi cinema 100 v. intialainen elokuva intialainen musiikki intialainen ravintola jooga juoma kahvila kirja luonto mainos matka Messut More than 2000 words muoti pamfletti panoraama Pohjois-Goa Päivitetty 2023 ravintola Ravintola-arvostelu Salman Khan Shah Rukh Khan sketch some Suomi taide tanssi UNESCO:n maailmanperintökohde Videoita Euroopasta Videoita Goasta Videoita Intiasta Videoita Suomesta videoklippi Virtuaalinen matkaopas

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *