Kategoriat
Intia Mumbai

Gateway of India Mumbaissa 12/09/06

Gateway of India on Mumbain tunnusomainen porttimonumentti meren rannalla. Sen rakentaminen aloitettiin vuonna 1911 ja Gateway of India valmistui vuonna 1924. Viimeiset brittijoukot poistuivat Intiasta tämän portin läpi vuonna 1948.

Gateway of India Mumbaissa
Valokuvassa horisontissa näkyy Gateway of India Mumbaissa. Klikkaamalla kuvaa näet mereltä käsin kuvaamani videon, jossa Gateway of India näkyy edestä päin.

Gateway of India on Mumbain tunnusomainen porttimonumentti meren rannalla. Sen rakentaminen aloitettiin vuonna 1911 ja Gateway of India valmistui vuonna 1924. Viimeiset brittijoukot poistuivat Intiasta tämän portin läpi vuonna 1948.

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.