Kategoriat
Intia

Assamilainen Bihu-tanssiryhmä Espan lavalla 26.7.2011

Esitys oli ilo silmille ja korville, mutta kärsi helteen vuoksi, koskapa paljasjalkaiset tanssijat eivät voineet rentoutuneesti hyödyntää Espan tulikuumaa estradilavaa, joka puoliltapäivin hehkui +27 asteen helteessä kuin Intiassa konsanaan.

Assamilainen Bihu-tanssiryhmä Espan lavalla 26.7.2011
Assamilainen Bihu-tanssiryhmä monikulttuurisen Intian Dakhayini Sanskritic Gosthi -instituutista esiintyi tiistaina Espan lavalla Helsingissä ja avot sitä rummutusta! Tuulahdus aitoa Intiaa. Esitys oli ilo silmille ja korville, mutta kärsi helteen vuoksi, koskapa paljasjalkaiset tanssijat eivät voineet rentoutuneesti hyödyntää Espan tulikuumaa estradilavaa, joka puoliltapäivin hehkui +27 asteen helteessä kuin Intiassa konsanaan. Tanssijat lupasivat kuitenkin tulevan perjantain esityksestä antoisamman ja kattavamman Bihu-esityksen, mikä todennäköistä onkin, sillä esitys alkaa vasta 18:30.
Vaan toinen ja kenties pahempi häiriötekijä Esplanadilla olivat erittäin pahasti virtsalta sun muulta epämääräiseltä haisevat puliukot, jotka kuola suusta valuen ja silmät päässä seisoen hoippuivat katsojien keskelle istumaan ja pilasivat ainutlaatuisen esityksen katsomisen monelta katsojalta.
Haloo Helsinki – Miten tämä voi olla mahdollista!
Assamilainen Bihu-tanssiryhmä Espan lavalla 26.7.2011

Assamilainen Bihu-tanssiryhmä Espan lavalla 26.7.2011Assamilainen Bihu-tanssiryhmä Espan lavalla 26.7.2011


Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.