Intian yöelämä ei ole Helsingin yöelämää

Ikävä uutinen äskettäinen suomalaisneidon kohtalo Delhin yössä.
En suosittele lähtemään yksin bailaamaan 18 miljoonan asukkaan Delhin
tai muunkaan Intian yöhön,
sillä olen kuullut sen verran kauhutarinoitakin.
Puhumatta niistä sen enempää.
Normaali käytäntö Delhissä ja muuallakin Intiassa on, että iltayhdeksän jälkeen pysytään kotosalla.
Tiedän, että se voi suomalaisesta tuntua kohtuuttomalta,
mutta turvallisempaa näin, siskokullat.
Ei yksin yöllä bailaamaan, eikä satunnaisten tuttavuuksien kanssa.

1 Comment

  1. Myös päiväsaikaan on omat riskinsä:8 September 2011 Delhi blast: A bomb was said to have been placed in a briefcase outside a main gateBombing at Delhi court kills 11Police in Indian-administered Kashmir have detained the owner of a cyber cafe in connection with Wednesday's bomb attack in the Indian capital, Delhi.An email reportedly sent by the radical group Harkat-ul Jihad al-Islami (Huji) claiming it planted the bomb has been traced to the cyber cafe.The US state department says Huji is a terrorist group with links to al-Qaeda.The death toll from the blast has risen to 12 following the death of an injured man. Seventy-six others are injured.http://www.bbc.co.uk/news/world-south-asia-14832752Recent bombings in India13 July 2011: Three bombs in Mumbai kill 26; no group says it carried out the attacks7 December 2010: One-year-old girl killed and 34 injured in a bomb in the northern holy city of Varanasi13 February 2010: 16 people killed in Pune when an unidentified package explodes at the German Bakery, a restaurant popular with tourists13 September 2008: Five bombs in busy shopping areas of Delhi, killing 25 people and injuring over 100; Indian Mujahideen say they planted the bombs14 April 2006: At least 14 people injured after two explosions at the Jama Masjid mosque in Delhi29 October 2005: Three bombs explode almost simultaneously in three Delhi markets, killing 62 people and injuring 210

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *