Kategoriat
ruoka

Palak Tofu

…siinä kun oli intialaisena pidettyyn reseptiin ilmestynyt kasvisliemikuutio, vaikka todellisuudessa ei intialaisessa ruoassa moisia kuutioita esiinny. Intialaisessa ruoassa kun on ainoastaan aitoja mausteita ja maustesekoituksia, masaloita.

Palak tofu

Ehkä muistanet, kuinka joskus aiemmin blogissani korjasin asiavirheen, jonka huomasin esiintyvän Eläinoikeusyhdistys Fauna ry:n toimittamassa ja viime vuonna ilmestyneessä kirjassa Vegaanin uusi keittokirja (kust. LIKE). Siinä kun oli intialaisena pidettyyn reseptiin ilmestynyt kasvisliemikuutio, vaikka todellisuudessa ei intialaisessa ruoassa moisia kuutioita esiinny. Intialaisessa ruoassa kun on ainoastaan aitoja mausteita ja maustesekoituksia, masaloita.

Testasin tuossa muutamaa reseptiä kyseisestä Vegaanin uudesta keittokirjasta, ja kuten aiemmassakin Vegaanin Keittokirjassa, osa resepteistä oli mainioita ja osa pohjanoteerauksia. Mistäköhän moinen vaihtelu mahtaa johtua – keittotaidoistaniko? 
Oli miten oli, oheisessa kuvassa voit nähdä yhden aterioista, jonka valmistin suoraan Vegaanin uudesta keittokirjasta löytyneellä reseptillä, ja jonka voisin myös tehdä toistekin, sillä sen verran mainio se Palak Tofu oli. Tekisin aterian ehkä kuitenkin kotijuustolla tofun sijasta:

Palak Tofu, kolme ja puoli tähteä, ***1/2.

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.