Kategoriat
Goa Intia

Ravintola Sagar Kinara, Colva, Goa, vuonna 2012

Jopa Lonely Planetissa mainostettu Colvan Sagar Kinara -ravintola, joka tarjosi aikoinaan erinomaista etelä-intialaista ruokaa hyvien pohjois-intialaisten lisäksi, oli uuden vuoden jäljiltä hiljaisessa ja kenties väsyneen vaisussa kunnossa

Jopa Lonely Planetissa mainostettu Colvan Sagar Kinara -ravintola, joka tarjosi aikoinaan erinomaista etelä-intialaista ruokaa hyvien pohjois-intialaisten lisäksi, oli uuden vuoden jäljiltä hiljaisessa ja kenties väsyneen vaisussa kunnossa: istuinpenkistä putosi yllättäen selkämys, a/c toimi kehnosti ja palvelua ynnä tarjoilijoita sai odottaa aivan liian kauan vaikkei ravintolassa ollut kuin pari pöydällistä asiakkaita. Nälissään joutui vaihtamaan ravintolaa, eikä toiste tulle pistäydyttyä. Harmi sikäli, että kyseinen ravintola tapasi olla kylän parhaimpia.

Löydä lisää ravintola-arvosteluita oheisesta linkistä!

Ravintola Sagar Kinara, Colva, Goa, vuonna 2012
Ravintola Sagar Kinara, Colva, Goa, vuonna 2012

Kirjoittanut INDIVUE

Travel and art; blogging and photography, online since 2005

2 vastausta aiheeseen “Ravintola Sagar Kinara, Colva, Goa, vuonna 2012”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.