Upeaa intialaista paperia

Olen aika innoissani, sillä olen löytänyt upeaa paksua paperia, johon maalata, ja lisäksi oivaltanut sopivan tekniikan, jolla maalaukset kestävät ehjinä Suomeen asti ja siitäkin eteenpäin. Oheisessa kuvassa kehumani paperi ja tekniikka tänään. –

Silloin kuusi vuotta aiemminhan kehuin intialaisia maalausmateriaaleja tässä blogissanikin. Kävi kuitenkin niin, kuten myöhemmin sain huomata, että Intiassa maalaamani työt menivät säilytyksessä pilalle.

En tiedä, oliko vika tekijässä vaiko säilytystekniikassa, sillä enhän ollut akryyliväreihin tottunut. Joka tapauksessa, silloinen maalausjälkeni oli paksua pohjustamattomalle paperille, ja yllättäen vielä kuivuttuaankin se maalausjälki oli imenyt itseensä päällipaperin pysyvästi kiinni. Luonnoskirjan sivut ynnä muut työt löytyivät myöhemmin toisiinsa kiinni takertuneina.

1 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *