Intian värejä: Oranssinpunainen hiekka, kookospalmuja, oranssi talo; yksityiskohta

Intian värejä: Oranssinpunainen hiekka, kookospalmuja, oranssi talo
Intian värejä: Oranssinpunainen hiekka, kookospalmuja, oranssi talo 
Tässä yksityiskohta digimaalauksesta, jonka värit ovat lähtöisin oranssinpunaisesta hiekasta sekä kookospalmujen vihreästä Intian Goassa. Lisäväriä kuvaan toi eräs oranssiksi maalattu rakennus, jossa epäsymmetrinen ikkuna valkoisin karmein, eräänä aurinkoisena päivänä. Hiekan punaoranssi väri Goassa paikoitellen juontuu kuulemma maaperän korkeasta rautapitoisuudesta. Ollakseni realistinen, mainitsen, että kuvan kontrastia säätämällä väreistä tulivat kirkkaammat kuin ne alunperin olivat. 

1 Comment

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *